Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
babi Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Ančovičky vložit do mísy a zalít je vínem. Nechat je 2 hodiny marinovat (nebo do druhého dne). Rozebrat je na filátka, poskládat je na plochý talíř a opepřit je. Posypat rozdrcenou chilli a citronovou kůrou. Pokapat vše olejem a citronem. Posypat petrželkou. Podávat s *hořkými listy jako je mangold, čekanka radicchio, kadeřávek, čínská brokolice a s dílky citronu, tresnovymi rajčaty a otoustovanymi plátky chleba.
Recept je z kategorií: Chuťovky
zbytek vina, chcete-li
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Bruschetta s marinovanými ančovičkami..
sveva, to pochopitelne jako znalec predpkladate spravne, bruschetta takova vzdycky je. Uz jsem v recepte udelala poznamku. Mimo jine, foto neni moje, svoje zvecneni receptu jeste neumim pridavat, takze neilustruje cele mnozstvi horkych listu a dilky citronu.
Dekuji za komentar a s pozdravem,
Krasny letni recept. Predpokladam podle nazvu, ze ten chleb ma byt hodne opeceny, krupavy. Potom stava z nalozenych ancovicek ho krasne namoci ale nerozmoci. Casto se timto zpusobem spotrebuji platky sucheho chleba.
Zdravim