Recept Bruschetta s bob fazolkami Dia Veg

Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Úvod

Rychlý předkrm…

Postup

Do hmoždíře vložit fazolky, peperoncino, česnek a mátu. Připravit hustou pastu, vložit ji do mísy, zamíchat tam obojí sýr s olejem. Ochutit solí, pepřem a citronem a směs navršit na otoustované chleby.

Recept je z kategorií: Speciality

Nahlásit recept

  • 28.03.11 vloženo
  • 2059x zobrazeno

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • 1,3 kg vyloupaných bob fazolek
  • 2 stroužky česneku
  • peperoncino papričku
  • 4 lžíce čerstvých mátových lístků
  • 400 g ricotta
  • 4 lžíce nastrouhaného sýra Pecorino nebo podobného
  • 4 lžíce olivového oleje
  • sůl a pepř
  • šťáva z jednoho citronu
  • 6 plátků chleba s kváskem

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bruschetta s bob fazolkami

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Pelmeně z červené řepy

Nejlepší recepty

Tagliatelle s rukolou a sušenou šunkou Tagliatelle s rukolou a...
Kuřecí tortilla s rajčaty a ledovým salátem Kuřecí tortilla s rajčaty a...
Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz