Recept Bruschetta al Pomodoro

Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Bruschetta al Pomodoro

Postup

Otoustovat chleby. Nakrájet rajčata na menší kostky a v misce je smíchat s bazalkou. Osolit a opepřit. Vymačkat česnek a vetřít ho do topínek. Pokrýt je hromádkou rajčat a ty pokapat olejem. P.S. Recept pochází z italského Toskánska.

Recept je z kategorií: Toasty a topinky

Nahlásit recept

  • 18.09.03 vloženo
  • 10791x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 krajíce toskánského bílého hleba, nebo podobného
  • 2 uzrálá soudková rajčata
  • svazek bazalky na hrubo posekané
  • sůl a pepř podle chuti
  • 1 palice upečeného česneku
  • 3 lžíce extra panenského olivového oleje

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bruschetta al Pomodoro

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek
babi
6360 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Bruschetta al Pomodoro - ondřeji,

neloupu, ani nevymačkávám semínka, tak jako v Itálii. Tam však někdy rajče rozříznou napůl a vtírají do chleba. V tom případě jim slupka zůstane v ruce. Ovšem záleží hodně na rajčatech ;o)

Příjemný večer!

ondrej.varoscak
2 příspěvky 20.02.07 14:52
Re: Bruschetta al Pomodoro

Vrele doporucuji rajcata oloupat a odjadrit…

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Karbanátky

Nejlepší recepty

Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka
Houbová smaženice Houbová smaženice
Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Chléb s celerem Chléb s celerem
Bazalkové máslo Bazalkové máslo

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz