Recept Brukev po švýcarsku (pro Býky)

glama Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Brukev, oloupanou a nakrájenou na nepříliš tenké plátky uvaříme v osolené vodě Al dente. Jemně nakrájenou pažitku zamícháme do změklého másla společně s nivou Okapanou brukev rozdělíme na talíže a na každou porci navršíme kopeček sýra s máslem a pažitkou Ihned podáváme

Recept je z kategorií: Zeleninové přílohy

Nahlásit recept

  • 11.04.02 vloženo
  • 4295x zobrazeno

Ingredience

  • 1 kg brukve (cca
  • 1 svazek hladké petrželky
  • 2 lžíce strouhané nivy
  • 60g změklého másla

Doporučená příloha

  • Minutky, řízky, bifteky ale i vařené nové brambory

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Brukev po švýcarsku (pro Býky)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Masarykovo cukroví

Nejlepší recepty

Rebarborový crumble Rebarborový crumble
Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka
Pečená kuřecí stehna Pečená kuřecí stehna
Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...
Těstovinový salát s kuřecím masem Těstovinový salát s kuřecím...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz