Recept Broskvový krém

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Broskvový krém

Postup

1. Broskve se šťávou rozmixujeme na kaši. Brosk­vovou kaši dáme do mísy a vmícháme do ní jogurt, žervé, citronovou kůru a šťávu, cukr a vanilkový cukr. 2. Želatinu dáme nabobtnat, vymačkáme a roz­pustíme. Tenkým pramínkem a za stálého míchá­ní zapracujeme do krému. Krém uložíme do chladna, dokud nezačne želírovat. 3. Smetanu ušleháme dopevna a vmícháme do želírovacího krému. Krém rozdělíme do 4 vyso­kých pohárů. Chladíme asi 60 minut. Před podáváním můžeme ještě ozdobit čokoládovými hob­linami a mátou. Chutná báječně se sušenkami.

Recept je z kategorií: Zmrzlina

Nahlásit recept

  • 10.10.03 vloženo
  • 6375x zobrazeno

Čas přípravy

  • 45 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • na osobu asi 380 kcal, 1590 kJ, 8 g bílkovin, 13 g tuků, 59 g sacharidů
  • 1 velká sklenice broskví (850 ml)
  • 250 g plnotučného jogurtu
  • 100 g žervé
  • kůra a šťáva z 1/2 citronu
  • 2 lžíce cukru
  • 1 balíček vanilkového cukru
  • 6 plátků želatiny
  • 100 ml smetany

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Broskvový krém

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Kapustičky na slanině

Nejlepší recepty

Vepřové s vejci a brambory Vepřové s vejci a brambory
Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka
Středomořské krůtí špízy (BBQ) Středomořské krůtí špízy (BBQ)
Kynuté lívanečky ze špaldové celozrnné krupice Kynuté lívanečky ze...
Vaječný salát s pomeranči a řeřichou Vaječný salát s pomeranči a...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz