Recept Broskvový krém
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup
1. Broskve se šťávou rozmixujeme na kaši. Broskvovou kaši dáme do mísy a vmícháme do ní jogurt, žervé, citronovou kůru a šťávu, cukr a vanilkový cukr. 2. Želatinu dáme nabobtnat, vymačkáme a rozpustíme. Tenkým pramínkem a za stálého míchání zapracujeme do krému. Krém uložíme do chladna, dokud nezačne želírovat. 3. Smetanu ušleháme dopevna a vmícháme do želírovacího krému. Krém rozdělíme do 4 vysokých pohárů. Chladíme asi 60 minut. Před podáváním můžeme ještě ozdobit čokoládovými hoblinami a mátou. Chutná báječně se sušenkami.
Recept je z kategorií: Zmrzlina
- 10.10.03 vloženo
- 8399x zobrazeno
Čas přípravy
- 45 minut
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- na osobu asi 380 kcal, 1590 kJ, 8 g bílkovin, 13 g tuků, 59 g sacharidů
- 1 velká sklenice broskví (850 ml)
- 250 g plnotučného jogurtu
- 100 g žervé
- kůra a šťáva z 1/2 citronu
- 2 lžíce cukru
- 1 balíček vanilkového cukru
- 6 plátků želatiny
- 100 ml smetany
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Broskvový krém
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Broskvový krém