Recept Broskvový krém

Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Broskvový krém

Postup

1. Broskve se šťávou rozmixujeme na kaši. Brosk­vovou kaši dáme do mísy a vmícháme do ní jogurt, žervé, citronovou kůru a šťávu, cukr a vanilkový cukr. 2. Želatinu dáme nabobtnat, vymačkáme a roz­pustíme. Tenkým pramínkem a za stálého míchá­ní zapracujeme do krému. Krém uložíme do chladna, dokud nezačne želírovat. 3. Smetanu ušleháme dopevna a vmícháme do želírovacího krému. Krém rozdělíme do 4 vyso­kých pohárů. Chladíme asi 60 minut. Před podáváním můžeme ještě ozdobit čokoládovými hob­linami a mátou. Chutná báječně se sušenkami.

Recept je z kategorií: Zmrzlina

Nahlásit recept

  • 10.10.03 vloženo
  • 6879x zobrazeno

Čas přípravy

  • 45 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • na osobu asi 380 kcal, 1590 kJ, 8 g bílkovin, 13 g tuků, 59 g sacharidů
  • 1 velká sklenice broskví (850 ml)
  • 250 g plnotučného jogurtu
  • 100 g žervé
  • kůra a šťáva z 1/2 citronu
  • 2 lžíce cukru
  • 1 balíček vanilkového cukru
  • 6 plátků želatiny
  • 100 ml smetany

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Broskvový krém

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Těstoviny s lososem v krému Těstoviny s lososem v krému
Karbanátky Karbanátky
Zapečený losos s pórkem (pro Lvy) Zapečený losos s pórkem...
Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový bochánek
Chilli con carne Chilli con carne

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz