Recept Broskvový krém

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Broskvový krém

Postup

1. Broskve se šťávou rozmixujeme na kaši. Brosk­vovou kaši dáme do mísy a vmícháme do ní jogurt, žervé, citronovou kůru a šťávu, cukr a vanilkový cukr. 2. Želatinu dáme nabobtnat, vymačkáme a roz­pustíme. Tenkým pramínkem a za stálého míchá­ní zapracujeme do krému. Krém uložíme do chladna, dokud nezačne želírovat. 3. Smetanu ušleháme dopevna a vmícháme do želírovacího krému. Krém rozdělíme do 4 vyso­kých pohárů. Chladíme asi 60 minut. Před podáváním můžeme ještě ozdobit čokoládovými hob­linami a mátou. Chutná báječně se sušenkami.

Recept je z kategorií: Zmrzlina

Nahlásit recept

  • 10.10.03 vloženo
  • 8399x zobrazeno

Čas přípravy

  • 45 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • na osobu asi 380 kcal, 1590 kJ, 8 g bílkovin, 13 g tuků, 59 g sacharidů
  • 1 velká sklenice broskví (850 ml)
  • 250 g plnotučného jogurtu
  • 100 g žervé
  • kůra a šťáva z 1/2 citronu
  • 2 lžíce cukru
  • 1 balíček vanilkového cukru
  • 6 plátků želatiny
  • 100 ml smetany

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Broskvový krém

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Kuřecí nugetky s hořčicovo - medovým krémem Kuřecí nugetky s hořčicovo...
Plněné bramborové knedlíky anglickou slaninou se zelím Plněné bramborové knedlíky...
Ledový salát s kuřecími prsíčky Ledový salát s kuřecími...
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz