Recept Broskvové čatní

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Broskvové čatní

Postup

1. Broskve spaříme horkou vodou, zchladíme studenou a stáhneme slupku. Plody roz­půlíme, vypeckujeme a dužinu nakrájíme na kostičky. Zázvor a česnek oloupeme a najemno posekáme. 2. Broskve, zázvor a česnek vložíme do kastrolu. Přidáme cukr, sůl, chilli a vinný ocet a nepřiklopené vaříme na středním ohni asi 35 minut, dokud čatní nezhoustne. Vychladlé podáváme ke grilo­vaným pokrmům. Čatní lze dlouhodobě ucho­vat. Naplníme je do zavařo­vacích sklenic, dobře uza­vřeme a uložíme do chladu.

Recept je z kategorií: Konzervace ovoce

Nahlásit recept

  • 31.07.02 vloženo
  • 23856x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • na osobu asi 270 kcal
  • 750 g broskví
  • 30 g zázvoru
  • 1 stroužek česneku
  • 200 g hnědého cukru
  • na špičku nože soli
  • 1 lžička mletého chilli
  • 100 ml vinného octa

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Broskvové čatní

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Broskvové čatní

esk
124 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Broskvové čatní

Je skvělé :))))

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Těstoviny s lososem v krému Těstoviny s lososem v krému
Jarní chřestový salát s ředkvičkami Jarní chřestový salát s...
Pečené kuřátko s brusinkovou omáčkou Pečené kuřátko s...
Kuřecí prsa obalená pršutem Kuřecí prsa obalená pršutem
Bramborový guláš s kabanosem Bramborový guláš s kabanosem

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz