Recept Brčálka z Rokycan

babi Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Na másle podusíme lístky šťovíku a fialky. Protřeme je sítem, zasypeme moukou a promícháme s vývarem. Povaříme asi 10 minut. Ochutíme muškátem, pepřem a solí. Podáváme s osmaženými kostkami bílého pečiva.

Recept je z kategorií: Speciální polévky

Nahlásit recept

  • 10.03.07 vloženo
  • 2810x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 50 g másla
  • 50 g mladých lístků šťovíku
  • 50 g mladých lístků fialek
  • 2 lžíce hladké mouky
  • 1 l masového vývaru
  • muškátový květ
  • sůl a pepř podle chuti
  • osmažené kostky rohlíku, nebo housky

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Brčálka z Rokycan

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Brčálka z Rokycan

Frantiska
927 příspěvků 9.4.10 18:07
Re: Brčálka z Rokycan.

jarni polevka :)

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Kuře na kapustě

Nejlepší recepty

Krkovička v lístkovém těstě (velikonoční pokrm) Krkovička v lístkovém těstě...
Zelí s jablečným cidrem Zelí s jablečným cidrem
Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka
Chilli con carne Chilli con carne
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz