Recept Brčálka z Rokycan

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Na másle podusíme lístky šťovíku a fialky. Protřeme je sítem, zasypeme moukou a promícháme s vývarem. Povaříme asi 10 minut. Ochutíme muškátem, pepřem a solí. Podáváme s osmaženými kostkami bílého pečiva.

Recept je z kategorií: Speciální polévky

Nahlásit recept

  • 10.03.07 vloženo
  • 2669x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 50 g másla
  • 50 g mladých lístků šťovíku
  • 50 g mladých lístků fialek
  • 2 lžíce hladké mouky
  • 1 l masového vývaru
  • muškátový květ
  • sůl a pepř podle chuti
  • osmažené kostky rohlíku, nebo housky

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Brčálka z Rokycan

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Brčálka z Rokycan

Frantiska
927 příspěvků 09.04.10 18:07
Re: Brčálka z Rokycan.

jarni polevka :)

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Česnečka podle šéfkuchaře

Nejlepší recepty

Krémové rizoto s brokolicí a sušenými rajčaty Krémové rizoto s brokolicí...
Cibulačka Cibulačka
Kotlíkový guláš po cikánsku Kotlíkový guláš po cikánsku
Hovězí pečeně na jalovci a pivu Hovězí pečeně na jalovci a...
Květáková polévka Květáková polévka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz