Recept Brčálka z Rokycan

babi Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Na másle podusíme lístky šťovíku a fialky. Protřeme je sítem, zasypeme moukou a promícháme s vývarem. Povaříme asi 10 minut. Ochutíme muškátem, pepřem a solí. Podáváme s osmaženými kostkami bílého pečiva.

Recept je z kategorií: Speciální polévky

Nahlásit recept

  • 10.03.07 vloženo
  • 2924x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 50 g másla
  • 50 g mladých lístků šťovíku
  • 50 g mladých lístků fialek
  • 2 lžíce hladké mouky
  • 1 l masového vývaru
  • muškátový květ
  • sůl a pepř podle chuti
  • osmažené kostky rohlíku, nebo housky

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Brčálka z Rokycan

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Brčálka z Rokycan

Frantiska
927 příspěvků 9.4.10 18:07
Re: Brčálka z Rokycan.

jarni polevka :)

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Plněné vepřové závitky

Nejlepší recepty

Marinovaná kuřecí křídla Marinovaná kuřecí křídla
Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
Kuřecí prsa obalená pršutem Kuřecí prsa obalená pršutem
Křehké kuřecí plátky v jogurtové marinádě Křehké kuřecí plátky v...
Staročeské kotlety Staročeské kotlety

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz