Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
babi Slovenská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Z masa nakrájíme kousky asi 30-40g každý. Na tuku usmažíme jemně nakrájenou cibuli, přidáme maso, opražíme ho a potom přidáme papriku, kmín, sůl, pepř, drobně posekanou feferonku a ješte chvíli vše opražíme. Zalejeme trochou vody a za častého míchání přikryté dusíme do měkka. Je-li nutné, během dušení přilejeme více vody. Do udušeného masa vmícháme smetanu, do které jsme zamíchali mouku. Povaříme a podáváme. Perkelt je jasně červené barvy a je trochu ostřejší chuti.
Recept je z kategorií: Guláše
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Bravčový Perkelt na šlehačce