Recept Bravčový bôčik pečený na kyslej kapuste Bezlep
Cuso Slovenská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup
Plátky mäsa z oboch strán nasolíme a nakoreníme. Rúru rozohrejeme na 180 stupňov Kapustu vymačkáme, aby ostalo čo najmenej šťavy. Zľahka naolejujeme pekáč a do neho rozvrstvíme kapustu. Podlejeme 1 dl piva. Na kapustu rozložíme mäso. Pečieme cca 90 minút. V prípade potreby podlievame pivom. Pivom potrieme aj mäso.Keď sa nám zdá mäso zvrchu opečené, obrátime ho. Prípadnú kapustu čo sa prichytila na spodnú stranu mäsa oškrabeme. Bôčik potrieme pivom. Pečieme až kým nie je opečená aj druhá strana mäsa.
- 02.03.15 vloženo
- 6168x zobrazeno
Čas přípravy
- 100 minút
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- 1 kg bôčiku nakrájaného na plátky
- 1kg kyslej kapusty
- Svetlé nie veľmi nachmelené pivo
- Farebné korenie
- Údená soľ
Doporučená příloha
my nemávame žiadnu, okrem piva, ale hodí sa knedľa, zemiaky aj chlieb
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Bravčový bôčik pečený na kyslej kapuste
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Bravčový bôčik pečený na kyslej kapuste