Recept Bravčový bôčik pečený na kyslej kapuste Bezlep

Slovenská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Bravčový bôčik pečený na kyslej kapuste

Postup

Plátky mäsa z oboch strán nasolíme a nakoreníme. Rúru rozohrejeme na 180 stupňov Kapustu vymačkáme, aby ostalo čo najmenej šťavy. Zľahka naolejujeme pekáč a do neho rozvrstvíme kapustu. Podlejeme 1 dl piva. Na kapustu rozložíme mäso. Pečieme cca 90 minút. V prípade potreby podlievame pivom. Pivom potrieme aj mäso.Keď sa nám zdá mäso zvrchu opečené, obrátime ho. Prípadnú kapustu čo sa prichytila na spodnú stranu mäsa oškrabeme. Bôčik potrieme pivom. Pečieme až kým nie je opečená aj druhá strana mäsa.


Reklama

Nahlásit recept

  • 02.03.15 vloženo
  • 3304x zobrazeno

Čas přípravy

  • 100 minút

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 kg bôčiku nakrájaného na plátky
  • 1kg kyslej kapusty
  • Svetlé nie veľmi nachmelené pivo
  • Farebné korenie
  • Údená soľ

Doporučená příloha

  • my nemávame žiadnu, okrem piva, ale hodí sa knedľa, zemiaky aj chlieb

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

Cuso 02.03.15 16:38

Uvaření se již líbí 3 labužníkům

Diskuse k receptu Bravčový bôčik pečený na kyslej kapuste

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Mrkvový salát Mrkvový salát
Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou
Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na bobkových...
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz