Recept Bravčový bôčik pečený na kyslej kapuste Bezlep

Slovenská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Bravčový bôčik pečený na kyslej kapuste

Postup

Plátky mäsa z oboch strán nasolíme a nakoreníme. Rúru rozohrejeme na 180 stupňov Kapustu vymačkáme, aby ostalo čo najmenej šťavy. Zľahka naolejujeme pekáč a do neho rozvrstvíme kapustu. Podlejeme 1 dl piva. Na kapustu rozložíme mäso. Pečieme cca 90 minút. V prípade potreby podlievame pivom. Pivom potrieme aj mäso.Keď sa nám zdá mäso zvrchu opečené, obrátime ho. Prípadnú kapustu čo sa prichytila na spodnú stranu mäsa oškrabeme. Bôčik potrieme pivom. Pečieme až kým nie je opečená aj druhá strana mäsa.

Nahlásit recept

  • 02.03.15 vloženo
  • 4892x zobrazeno

Čas přípravy

  • 100 minút

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 kg bôčiku nakrájaného na plátky
  • 1kg kyslej kapusty
  • Svetlé nie veľmi nachmelené pivo
  • Farebné korenie
  • Údená soľ

Doporučená příloha

  • my nemávame žiadnu, okrem piva, ale hodí sa knedľa, zemiaky aj chlieb

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

Cuso 2.3.15 16:38

Uvaření se již líbí 3 labužníkům

Diskuse k receptu Bravčový bôčik pečený na kyslej kapuste

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Grilovaný pstruh

Nejlepší recepty

Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku
Jarní chřestový salát s ředkvičkami Jarní chřestový salát s...
Trojité placičky - Gallette triple Trojité placičky - Gallette...
Rebarborový crumble Rebarborový crumble
Květáková polévka Květáková polévka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz