Recept Bratislavské plněné filé
Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Na polovině sádla opečeme polovinu nakrájené cibule, uzené a polovinu okurek. Směsí naplníme plátky a svineme. Ze zbylého sádla, cibule a mouky usmažíme jíšku, přidáme protlak, podlijeme, promícháme, přidáme maso a dusíme doměkka. Závitky vyjmeme, šťávu zahustíme smetanou, vmícháme mouku a víno. Jako vložku použijeme hrášek, okurky a na proužky nakrájenou zeleninu.
Recept je z kategorií: Závitky, rolády a hovězí dušené plátky
- 15.03.02 vloženo
- 5462x zobrazeno
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- 600 g hovězího zadního
- 100 g slaniny a sádla
- 50 g hladké mouky
- 150 g uzeného plecka
- 100 g kyselých okurek
- 1 dl bílého vína
- 250 ml kysané smetany
- 200 g kořenové zeleniny
- 50 g sterilovaného hrášku
- 100 g cibule
- pepř
- sůl
- hořčici
- rajčatový protlak
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Bratislavské plněné filé
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Bratislavské plněné filé