Recept Bratislavské plněné filé

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Na polovině sádla opečeme polovinu nakrájené cibule, uzené a polovinu okurek. Směsí naplníme plátky a svineme. Ze zbylého sádla, cibule a mouky usmažíme jíšku, přidáme protlak, podlijeme, promícháme, přidáme maso a dusíme doměkka. Závitky vyjmeme, šťávu zahustíme smetanou, vmícháme mouku a víno. Jako vložku použijeme hrášek, okurky a na proužky nakrájenou zeleninu.

Recept je z kategorií: Závitky, rolády a hovězí dušené plátky

Nahlásit recept

  • 15.03.02 vloženo
  • 4666x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600 g hovězího zadního
  • 100 g slaniny a sádla
  • 50 g hladké mouky
  • 150 g uzeného plecka
  • 100 g kyselých okurek
  • 1 dl bílého vína
  • 250 ml kysané smetany
  • 200 g kořenové zeleniny
  • 50 g sterilovaného hrášku
  • 100 g cibule
  • pepř
  • sůl
  • hořčici
  • rajčatový protlak

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bratislavské plněné filé

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Adventní perníčky 2

Nejlepší recepty

Těstoviny s lososem v krému Těstoviny s lososem v krému
Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...
Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku
Kuře se zeleninou a nudlemi (Nikomi udon) Kuře se zeleninou a nudlemi...
Hermelín ve víně Hermelín ve víně

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz