Recept Bratislavské plněné filé

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Na polovině sádla opečeme polovinu nakrájené cibule, uzené a polovinu okurek. Směsí naplníme plátky a svineme. Ze zbylého sádla, cibule a mouky usmažíme jíšku, přidáme protlak, podlijeme, promícháme, přidáme maso a dusíme doměkka. Závitky vyjmeme, šťávu zahustíme smetanou, vmícháme mouku a víno. Jako vložku použijeme hrášek, okurky a na proužky nakrájenou zeleninu.

Recept je z kategorií: Závitky, rolády a hovězí dušené plátky

Nahlásit recept

  • 15.03.02 vloženo
  • 5127x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600 g hovězího zadního
  • 100 g slaniny a sádla
  • 50 g hladké mouky
  • 150 g uzeného plecka
  • 100 g kyselých okurek
  • 1 dl bílého vína
  • 250 ml kysané smetany
  • 200 g kořenové zeleniny
  • 50 g sterilovaného hrášku
  • 100 g cibule
  • pepř
  • sůl
  • hořčici
  • rajčatový protlak

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bratislavské plněné filé

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh
Vepřové medailonky s česnekovou omáčkou Vepřové medailonky s...
Kuře na medu Kuře na medu
Gazpacho z cuket s vejcem - Gazpacho di zucchine e uovo Gazpacho z cuket s vejcem -...
Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz