Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
babi Indická kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Uvařit brambory a hrášek. Rozehřát trochu oleje a osmažit na něm cibuli do zlatova. Přidat zázvor, papričky a česnek a orestovat je. Přidat kurkumu, kayenský pepř a garam masalu a dobře vše promíchat. Přidat rajčata a míchat tak dlouho, až začnou pouštět šťávu. Přidat brambory, hrášek, sůl podle chuti a vše zalít vodou. Pomalinku dusit tak dlouho, až omáčka začne mírně houstnout. Podávat horké ozdobené koriandrem a pokapané trochou vymačkaného citronu.
Recept je z kategorií: Bramborová jídla
naan, ryze
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
30.11.16 18:12
Nebudu vkládat jako nový recept, neboť tento je tomu mému velmi podobný:
(Maso samozřejmě před-dusit a teprv pak přidat brambory.)
Ukládám k oblíbeným, protože chci zkusit i tu bezmasou verzi a koukala
jsem, že je tu ještě podobná, ale jinak kořeněná, verze od Zébulon -
takže určitě vyzkouším také
Máme rádi indickou kuchyni a v jejím stylu zhotovená jídla…
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Brambory z Indie - Aloo Rasedaar
137 příspěvků 11.10.08 23:28
chutnaji perfektne,priprava zcela jednoducha