Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
1. Brambory omyjeme, očistíme a vaříme zhruba 25 min. ve slupce v osolené vodě s kmínem a bobkovým listem. Poté je scedíme. 2. Petrželku omyjeme, osušíme a otrháme z ní lístky. Česnek oloupeme. Petrželku, česnek, parmazán a pinie společně rozmixujeme. Vmícháme olej. 3. Z brambor odkrojíme vršky a zbytek částečně vydlabeme. Odkrojené vršky oloupeme a spolu s vybraným vnitřkem rozmačkáme v míse. Vmícháme petrželkové pesto, směsí naplníme cukrářský sáček a nastříkáme ji do brambor. Můžeme podávat s vařeným hovězím masem.
Recept je z kategorií: Bramborová jídla
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Brambory ve slupce s petrželkovým pestem