Recept Brambory s olivami a fazolkou Pra

Polská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Úvod

Jídlo postní, trest pro ty, kteří nedbají…

Postup

Šalotku s ančovičkou posekám na jemno. Přidám koření, třu a přidávám zvolna olej, podle chuti ocet. Pokud mám tyčový mixer při ruce, tak to umixnu a hotovo. Brambory, uvařím, ještě horké oloupu, pokrájím na osminky. Čerstvé, nebo mražené fazolky povařím cca 15 minut. Pokud dávám konzervované, tuto práci si ušetřím, jen ohřeji. Na talíř pokladu brambory, překryji fazolkou. Polovinu sosu ohřeji, přeliji brambory a fazolku, posypu pokrájenýma olivami, posekanou cibulí a kapary. a znova přeliju zbývajícím sosem.

Recept je z kategorií: Bezmasá jídla Bramborová jídla Jednotlivé chody

Nahlásit recept

  • 26.02.13 vloženo
  • 991x zobrazeno

Ingredience

  • 1 kg salátových brambor
  • 0,150 kg zelených oliv bez pecky
  • 0,150 kg černých oliv bez pecky
  • 0,250 kg zelené fazolky
  • 0,250 kg žluté fazolky
  • 1 – 2 červené cibule
  • 3 KL kapary
  • Sos:
  • 4 filetky ančoviček, jsem- li ančoviček prost, dám sardelovou pastu.
  • 1 šalotka
  • 1,5 dl oleje
  • 1 dl vinného octa
  • Nať petrušky, bazalky, majoránky

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Brambory s olivami a fazolkou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...
Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Slané zapékané hrušky se slaninou a parmazánem Slané zapékané hrušky se...
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz