Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
babi Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Položit brambory do hrnce a zalít je studenou vodou, přesahující asi o 10cm. Přivéct do varu a přidat sůl. Snížit teplotu a vařit po asi 20min., až se brambory dají propíchnout vidličkou. Slít a nechat trochu vychladnout. Oloupat brambory a nakrájet na čtvrtiny, nebo osminy, podle velikosti brambor. Ve velké servírovací míse smíchat šalotku, víno a ocet. Přidat brambory dokud jsou ještě teplé, osolit a opepřit. Pokapat olejem, zlehka zamíchat a posypat celerovými lístky. Ihned podávat.
Recept je z kategorií: Bramborové přílohy
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Bramborový salát po francouzsku