Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Waterwolf Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
uděláme si těsto na bramboráky..brambory strouhat spíše na větší... naklepeme kotletky..na rozehřátou pánev s olejem nalejeme těsto,na těsto položíme kotletku a míně přitlačíme do těsta a zalejeme zase těstem..smažíme na mírnem ohni 20 minut..otočíme a po 20 minutach hotovo..dobrouu chut
Recept je z kategorií: Bramborová jídla
kysele zelí
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Bramborovy placek s kotletou s kyselím zelím
16 příspěvků 25.1.09 03:43
No nechci bejt netaktní ale vše ode mně je originál:-))Btw zrovna se chystám na vepřovou kytu.Nemám ponětí co s ní,ale to se skloubí:-))
935 příspěvků 25.1.09 03:43
K receptu není co dodat, to je velká dobrota, jenom Jak psát recepty a použít vyhledávač, jak píše Bona. Chuťové pohárky" na výletě" od Zlaty se mi moc líbily, ale na výletě byl u mě celý Labu a to dva dny. Skoro jsem přemýšlela o menu na smuteční hostinu…wow! už to zase funguje! A Waterwolf si to všechno nastuduje a příště přidá nějaký originál…Ahoj, hezký večer!
353 příspěvků 25.1.09 03:43
To když se nám povede v lese najít pár bedel, tak v bramborákovém těstě místo plátku masa bedlička- to je teprve lahůůůdka! A zvrhle podle Zlaty doplněné tatarkou- mňam
272 příspěvků 25.1.09 03:43
Tedy tohle je dobrá krmě, ale já jsem takový lenoch, vetšinou upeču bramboráky a teprve pak je naplním zelím a masem a už jenom nechám prohřát v troubě. Při velikosti naší familíe a apetytu jejích členů to má tu výhodu, že stačí dva bramboráky na osobu a i masa se spotřebuje nějak míň
.
1200 příspěvků 25.1.09 03:43
je to dobrota, zkoušela jsem takhle i uzenou kotletku a nemělo to chybu a k tomu to zelí nebo nějaký zelný salát…, moje druhé já ještě tatarku - zvrhlík jeden. Jinak moc Tě zdravím v těch dálavách. Jak pak je tam u Vás? K nám chce jaro jen nesmělými krůčky. Zdraví Zlata
4813 příspěvků 25.1.09 03:43
Maso v bramborákovém těstě jsem jedla kdysi u kamarádky. Říkala tomu Krakonošův řízek.
Ač jsem původně z Krkonoš, nikdy před tím jsem tento název neslyšela.
Tato dobrá krmě u nás zdomácněla. Vepřové maso někdy nahradím kuřecím.
1200 příspěvků 25.1.09 03:43
To stává všem, že vaříš jídlo miliónkrát a stejně je pokaždé jiné. Zrovna třeba ten den jsou Tvé chuťové pohárky někde na výletě a Tobě se zdá, že jsi objevil novou chuť.....když, ale projdeš vložené recepty…tak zjistíš, že zrovinka ten Tvůj „originální“ právě vymyšlený je tu již několikrát a, že zrovna měl někdo stejné chutě jako Ty nebo je recept jen s malou obměnou. Holt s tím člověk musí počítat. Boní Ti chtěla jen poradit. Přeji hezký večer
2416 příspěvků 25.1.09 03:43
Tak to, co popisuješ, znám víc než důvěrně…:-))
V jisté době jsem začala být systematická a to, co se povedlo a chutnalo, jsem si okamžitě zapsala. Stejně tak jsem si dělala poznámky o inovacích k vystřiženým receptům z časopisů i do kuchařek. Teď už píšu rovnou sem…:-)) Ale pokud ve vyhledávači narazím na něco stejného nebo velmi podobného, uložím si to do oblíbených a samozřejmě neplýtvám místem ani svojí energií a nepíšu recept znovu. To je taky bezva rubrika - oblíbené recepty - až se rozkoukáš, doporučuji využít. B.
51 příspěvků 25.1.09 03:43
Doporučuji kotletu předem orestovat!
16 příspěvků 25.1.09 03:43
Bono prozradím ti ještě něco:-) Vlastně tady jsem začal psát me recepty abych je měl někde napsany:-) Zkusím specifikovat..příjdu do kuchyně..vytahnu třeba maso..hovězí,kuřecí,,vepřove..to je fuk..mrknu co mám za ingredience..zeleninu atp..a pustím se do vaření..jídlo se povede..manželka mi za pár dni říká..uvař prosím tě to a to co jsi vařil minule..ale nikdy to přesně neuvařím jako poprve.-) prostě vařím jak mě co napdne..pár věcí znám..omáčky tipu svíčková,rajská,křenová..atp..to by měl vědět každej..ale ne vše co si vymyslím si zapisuji no:-))
2416 příspěvků 25.1.09 03:43
Waterwolfe, nemyslela jsem, že něco opisuješ, naopak. Z Tvých receptů je zřejmé, že jsou vyzkoušené a popsané přesně tak, jak jsi je připravoval a to je dobře. Jen prostě opakují to, co už tu je. I když ta jídla jsou určitě chutná…:-))
Ten vyhledávač je v tomto ohledu prima věc, jinak by tu byla záplava jednoduchých roštěnek, bramboráků apod.
Přeji Ti příjemné rozkoukávání a těším se na Tvé recepty. Bona
P.S. Ještě se příležitostně mrkni na rubriku „Jak psát recepty“
16 příspěvků 25.1.09 03:43
dobry večer bono..jsem tady novy a vyhledavač nepoužívám..začnu.děkuji.o mych receptech..nic nikde neopisuji..tohle sam vařím a sam vymíšlím,at to vypada jak chce:-) pokusím se tedy aby se recepty neopakovaly..s pozdravem ten Waterwolf
2416 příspěvků 25.1.09 03:43
Waterwolfe, nic ve zlém, ale za dobu existence Labužníka se recepty tohoto typu již vyčerpaly, respektive tady zkrátka už jsou. Myslím, že by bylo lépe uvést něco originálnějšího, něco s nápadem.
Tím Tě nechci odradit, jen přimět, aby jsi používal(-a) vyhledávač, který tu je instalovaný proto, aby se předpisy zbytečně neopakovaly, a aby jsi se s ostatními podělil(-a) o něco osobitého z Tvé kuchyně
Hezký večer a více nápaditých receptů přeje Bona
16 příspěvků 25.1.09 03:43
samozřejmě kotletky osolíme a opepříme..omlouvám se