Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
java Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Na sádle zpěníme 1 cibuli,přidáme houby nakrájené jako na smaženici,osolíme,opepříme,okmínujeme a chvíli podusíme. Konzervu otevřeme,postavíme i na plotýnku nebo do kastrůlku s horkou vodou a necháme rozpustit rosol s tukem. Pekáč vymažeme sádlem a vysypeme strouhankou a vrstvíme: Na kolečka brambory,osolit,opepřit,okmínovat. Další vrstva je syrová cibule na kostičky,rajčata a papriky,taky na kostičky.Na papriky navrstvíme podušené houby a na ně nakrájíme maso z konzervy.Poslední vrstva - brambory,osolit,opepřit,okmínovat a polít tím co zbylo v konzervě. Troubu rozehřejeme na 170 st. a dáme zapéct.Asi po 15 minutách zalijeme vejci a zapékáme ještě asi 45 min,aby se vše propeklo a vypařila se šťáva,které je tam dost(zelenina taky něco pustí)
Recept je z kategorií: Bramborová jídla
Hlávkový nebo ledový salát
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Bramborový houbovec