Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
babi Kanadská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Brambory ve slupce uvařit do měkka. Slít a nechat je mírně zchladnout. Větší brambory rozkrojit na poloviny a malé nechat celé. Vložit je do velké mísy. Připravit zálivku z oleje, octa, hořčice, medu, soli a pepře. Našlehat vše metličkou. Zálivku nalít na dosud těplé brambory a nechat je stát tak 1 hodinu, aby se chutě prolnuly. Nakonec vmíchat ředkvičky s pažitkou a přikryté dát do chladničky do podávání. Před podáváním znovu zlehka promíchat. TIP: Pro efekt podávat na talířích vyložených lollo rosso, biondo, nebo frisée salátem. Nakrájený řapíkatý celer, posekané vlašské ořechy a červená cibule jsou dobrou záměnou za ředkvičky.
Recept je z kategorií: Bramborová jídla
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Bramborový barevný salát s ředkvičkami