Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pesek05 Ukrajinská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
1. Oloupeme si brambory, nakrájíme na kostky, přebereme a opláchneme pohanku, dáme do kastrolu s bramborami a zalijeme vodou, osolíme. Vaříme doměkka 2. Zvlášť v kastrolku uvaříme přeprané zelí se lžičkou cukru také do měkka. 3. Na tuku si osmahneme cibulku a bekon (slaninu). 4. Uvařenou směs brambor a pohanky rozšťoucháme a přidáme zelí, cibulku se slaninou, houby, kopr, sůl a pepř, podle chuti a zamícháme. Podáváme buď samotné nebo s kyselou okurkou či zeleninovým salátem a chlebem. Dobrou chuť!
Recept je z kategorií: Bramborová jídla
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Bramborovo-pohanková kaše se zelím a houbami