Recept Bramborové vdolky

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Uděláme z mléka, droždí a lžičky cukru kvásek. Do mísy dáme mouku, žloutky, vařené brambory, sůl, cukr a přidáme kvásek a dle potřeby mléko. Necháme hodinu a půl kynout. Na oleji smažíme. Jsou výborné nejsou tak hutné jako kynuté vdolky bez brambor. Navrch dáváme kysanou smetanu, povidla, všechno dle chuti.

Recept je z kategorií: Bezmasá jídla

Nahlásit recept

  • 02.02.05 vloženo
  • 7536x zobrazeno

Čas přípravy

  • 90 minut

Ingredience

  • 1/2 kg polohrubé mouky
  • 1/4 kg vařených brambor
  • 2 žloutky
  • 50 g cukru
  • sůl
  • 20 g droždí
  • mléko

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bramborové vdolky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Brambory zapečené s brynzou

Nejlepší recepty

Losos na kopru s medovou omáčkou Losos na kopru s medovou...
Chléb s celerem Chléb s celerem
Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka
Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz