Recept Bramborové vdolky

Labužník jitulka02 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Uděláme z mléka, droždí a lžičky cukru kvásek. Do mísy dáme mouku, žloutky, vařené brambory, sůl, cukr a přidáme kvásek a dle potřeby mléko. Necháme hodinu a půl kynout. Na oleji smažíme. Jsou výborné nejsou tak hutné jako kynuté vdolky bez brambor. Navrch dáváme kysanou smetanu, povidla, všechno dle chuti.

Recept je z kategorií: Bezmasá jídla

Nahlásit recept

  • 02.02.05 vloženo
  • 8486x zobrazeno

Čas přípravy

  • 90 minut

Ingredience

  • 1/2 kg polohrubé mouky
  • 1/4 kg vařených brambor
  • 2 žloutky
  • 50 g cukru
  • sůl
  • 20 g droždí
  • mléko

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bramborové vdolky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Pečený bůček s blumami Pečený bůček s blumami
Křehké kuřecí plátky v jogurtové marinádě Křehké kuřecí plátky v...
Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka
Květáková polévka Květáková polévka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz