Recept Bramborové pusinky (pro Váhy)

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Rozehřátý tuk se žloutky, solí a kořením rozšleháme a vmícháme do kaše i s petrželkou. Kaši naplníme do sáčku s ozdobnou koncovkou a na plech vytřený tukem nastříkáme pusinky, vložíme je do trouby vyhřáté na 200 °C a upečeme je, až nabydou. Ihned je podáváme. Čerpáno z Praktické ženy (10/1997).

Recept je z kategorií: Bramborové přílohy

Nahlásit recept

  • 14.10.04 vloženo
  • 7261x zobrazeno

Ingredience

  • 60 g tuku
  • 2 žloutky
  • sůl
  • špetka strouhaného muškátového oříšku
  • 4 porce bramborové kaše
  • 4 PL nadrobno pokrájené petrželky
  • tuk na plech.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bramborové pusinky (pro Váhy)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Pečený bůček s blumami Pečený bůček s blumami
Hovězí pečeně na jalovci a pivu Hovězí pečeně na jalovci a...
Chilli con carne Chilli con carne
Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky
Koláč s jahodami Koláč s jahodami

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz