Recept Bramborové placky s kysaným zelím

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Brambory očistíme, omyjeme a nastrouháme. Přidáme k nim odkapané kysané zelí, které jsme nakrájeli na malé kousky. Přimícháme nadrobno nasekanou cibuli, kterou jsme osmažili na troše rostlinného oleje, polohrubou mouku, sůl, drcený kmín, mletý černý pepř, rozetřený česnek a nadrobno nasekanou čerstvou pažitku. Vše spolu umícháme a na mírně vymazaném lívanečníku pečeme po obou stranách malé placky.

Recept je z kategorií: Jednotlivé chody

Nahlásit recept

  • 25.08.02 vloženo
  • 17806x zobrazeno

Ingredience

  • Hlavní rostlinná skupina, která se může kombinovat se zeleninovou podskupinou.
  • 500 g brambor
  • 300 g kysaného zelí
  • 1 cibule
  • rostlinný olej
  • 300 g polohrubé mouky
  • sůl, drcený kmín
  • mletý černý pepř
  • 5 stroužků česneku
  • nadrobno nasekaná čerstvá pažitka

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bramborové placky s kysaným zelím

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek
petra1
86 příspěvků 25.01.09 03:43
???

A bavíš se dobře ?


Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 13.10.02 09:03
...

Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 13.10.02 09:02
...

Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 13.10.02 09:01
...
Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Kapustičky na slanině

Nejlepší recepty

Vánoční pečená kuřata Jamieho Olivera Vánoční pečená kuřata...
Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra
Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...
Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz