Recept Bramborové lívance se špenátem

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Úvod

Památka na babičku.

Postup

Z vlažného mléka, droždí a špetky cukru připravíme kvásek. Vychladlé brambory nastrouháme najemno a smícháme s moukou, vejci, kváskem, solí. Vytvoříme řidší těsto.

Na tukem vymazané pánvi zvolna opékáme lívance a plníme špenátem, který jsme si předem připravili. Do špenátu můžeme přidat uzené maso nebo slaninu.

Recept je z kategorií: Bramborová jídla

Nahlásit recept

  • 17.04.12 vloženo
  • 1670x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 300 g uvařených brambor ve slupce
  • 300 g syrových brambor
  • 150 g polohrubé mouky
  • 2 vejce
  • 3 dl mléka
  • 20 g droždí
  • sůl
  • špenát

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bramborové lívance se špenátem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Šamorínský rožeň

Nejlepší recepty

Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka
Štika na smetaně Štika na smetaně
Kuřecí prsa obalená pršutem Kuřecí prsa obalená pršutem
Kuře se zeleninou a nudlemi (Nikomi udon) Kuře se zeleninou a nudlemi...
Pečené uzené koleno Pečené uzené koleno

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz