Recept Bramborové lívance se špenátem

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Úvod

Památka na babičku.

Postup

Z vlažného mléka, droždí a špetky cukru připravíme kvásek. Vychladlé brambory nastrouháme najemno a smícháme s moukou, vejci, kváskem, solí. Vytvoříme řidší těsto.

Na tukem vymazané pánvi zvolna opékáme lívance a plníme špenátem, který jsme si předem připravili. Do špenátu můžeme přidat uzené maso nebo slaninu.

Recept je z kategorií: Bramborová jídla

Nahlásit recept

  • 17.04.12 vloženo
  • 1693x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 300 g uvařených brambor ve slupce
  • 300 g syrových brambor
  • 150 g polohrubé mouky
  • 2 vejce
  • 3 dl mléka
  • 20 g droždí
  • sůl
  • špenát

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bramborové lívance se špenátem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...
Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z kapra
Krkovička v lístkovém těstě (velikonoční pokrm) Krkovička v lístkovém těstě...
Marinovaná kuřecí křídla Marinovaná kuřecí křídla
Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz