Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk
1. Pórek omyjeme, očistíme a nakrájíme na kolečka. Polévkovou zeleninu nakrájíme na kostičky. Ve velkém hrnci rozehřejeme máslo, zeleninu na něm osmahneme a zalijeme 1 1/2 l vody. 2. Brambory nakrájíme na kostky. Kabanos nakrájíme na plátky. Brambory, uzeninu, kmín a tymián přidáme k zelenině. Zalijeme vývarem a necháme zhruba 20 min. na malém ohni vařit. 3. Petrželku nadrobno posekáme. Polévku osolíme, opepříme a rozdělíme do talířů. Štědře posypeme petrželkou, popř. ozdobíme lístky čerstvého tymiánu a podáváme.
Recept je z kategorií: Bramborové polévky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Bramborová polévka s kabanosem