Recept Bramborová pizza po selsku

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Bramborová pizza po selsku

Postup

1. Bramborovou kaši připravíme podle návodu na sáčku. Přímícháme vejce rozšlehané se škrobovou moučkou. 2. Vymaštěný pečicí plech posypeme rozmarý­nem. Z bramborové hmoty vytvoříme placku o průměru zhruba 30 cm. Předpečeme 20 min. v troubě předehřáté na 225 °C. 3. Omytá rajčata nakrájíme na plátky a rozložíme je na předpečenou placku. Posypeme kořenicí směsí na pizzu. 4. Ovčí sýr nakrájíme na kostičky a rozdělíme je na povrch pizzy. Posypeme parmazánem a zaka­peme olejem. 5. Teplotu snížíme na 200 °C a dopékáme dalších 20 min. Podáváme posypané nasekanou bazalkou.

Recept je z kategorií: Bramborová jídla

Nahlásit recept

  • 27.02.02 vloženo
  • 9299x zobrazeno

Čas přípravy

  • 45 minut

Počet porcí

  • 12 porcí

Ingredience

  • 3 hrnky instantní bramborové kaše
  • 1 vejce
  • 1 lžíce škrobové moučky
  • 2 lžíce oleje
  • 1 lžička rozmarýnu
  • 6 rajčat
  • směs koření na pizzu
  • 200 g ovčího sýra
  • 5 lžic strouhaného parmazánu
  • 10 černých oliv
  • lístky bazalky

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bramborová pizza po selsku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na bobkových...
Kuře se zeleninou a nudlemi (Nikomi udon) Kuře se zeleninou a nudlemi...
Bazalkové máslo Bazalkové máslo
Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest
Pórková polévka s cizrnou Pórková polévka s cizrnou

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz