Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pepicek Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
1. Brambory oloupeme, rozčtvrtíme a dáme vařit do vroucí osolené vody. Scedíme, necháme vypařit a rozmixujeme. 2. Troubu předehřejeme na 225 °C. Cibuli oloupeme, posekáme a zesklovatíme na másle, pak vmícháme do bramborové kaše. Kaši rozprostřeme do vymaštěné zapékací formy. 3. Slaninu nakrájíme na kostičky a rozdělíme na kaši. 4. Smetanu ochutíme solí, pepřem a muškátem. Česnek oloupeme a prolisujeme do smetany. Kaši zalijeme ochucenou smetanou a posypeme strouhaným sýrem. 5. Zapékací formu zasuneme na střední rošt a pečeme asi 40 min. dozlatova.
Recept je z kategorií: Bramborová jídla
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Bramborová kaše se slaninou 2