Recept Bramborová kaše s tuřínem Veg

Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Tuřín oloupeme, nakrájíme na malé kostičky (6mm) a v bujónu 12-16 minut vaříme až je „al dente“, scedíme. Oloupané brambory vaříme ve slané vodě asi 25min, vodu slejeme. Brambory rozmačkáme na kaši vmísíme máslo a mléko a dochutíme dobře solí. Do hotové kaše opatrně přidáme okapaný tuřín.

Recept je z kategorií: Bezmasá jídla


Reklama

Nahlásit recept

  • 10.01.11 vloženo
  • 3752x zobrazeno

Čas přípravy

  • 45 min

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600 g brambor
  • 600 g tuřínu
  • 500 ml hovězího bujónu
  • 200 ml mléka nebo podmáslí
  • 25 g másla
  • sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bramborová kaše s tuřínem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Pomerančová zmrzlina


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Nejlepší zelný salát - s fíglem! Nejlepší zelný salát - s...
Zapečený losos s pórkem (pro Lvy) Zapečený losos s pórkem...
Kuře na medu Kuře na medu
Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz