Recept Bramborová kaše s tuřínem Veg

Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Tuřín oloupeme, nakrájíme na malé kostičky (6mm) a v bujónu 12-16 minut vaříme až je „al dente“, scedíme. Oloupané brambory vaříme ve slané vodě asi 25min, vodu slejeme. Brambory rozmačkáme na kaši vmísíme máslo a mléko a dochutíme dobře solí. Do hotové kaše opatrně přidáme okapaný tuřín.

Recept je z kategorií: Bezmasá jídla


Reklama

Nahlásit recept

  • 10.01.11 vloženo
  • 3674x zobrazeno

Čas přípravy

  • 45 min

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600 g brambor
  • 600 g tuřínu
  • 500 ml hovězího bujónu
  • 200 ml mléka nebo podmáslí
  • 25 g másla
  • sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bramborová kaše s tuřínem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Vepřové maso v mrkvi Vepřové maso v mrkvi
Vepřové s vejci a brambory Vepřové s vejci a brambory
Pečené papriky s česnekem Pečené papriky s česnekem
Krkovička v lístkovém těstě (velikonoční pokrm) Krkovička v lístkovém těstě...
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz