Recept Bramborová kaše druhý den II.

Slovenská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Zemiakovú kašu rozotrieme na vymastený pekáč, päsťou alebo lyžicou urobíme jamky, do ktorých rozklepneme vajcia. Celý pekáč posypeme soľou, korením a paprikou a dáme zapiecť do rúry asi na 20 minút, pokiaľ sa vajcia neupečú.

Recept je z kategorií: Bramborová jídla


Reklama

Nahlásit recept

  • 06.01.09 vloženo
  • 3667x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 minút

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • zemiaková kaša
  • 4 vajcia
  • soľ
  • čierne mleté korenie
  • mletá paprika

Doporučená příloha

  • nejaká kyselinka

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bramborová kaše druhý den II.

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh
Jarní chřestový salát s ředkvičkami Jarní chřestový salát s...
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Losos na kopru s medovou omáčkou Losos na kopru s medovou...
Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz