Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
babi Rakouská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Brambory omyjeme a rozložíme na plech vysypaný solí. Pečeme 45 minut. Z ještě horkých brambor nahoře uřízneme 1/3 lžící, opatrně vydlabeme vnitřek brambory a vložíme tam nádivku. Pak brambory zalijeme kyselou smetanou, pokapeme máslem a v troubě zapečeme. Nádivka: Jemně nasekanou cibuli a petrželku zpěníme na tuku, přidáme na kostičky pokrájenou slaninu, vše promíchámes rozmačkanými bramborami, kyselou smetanou, žloutkem, solí a pepřem, majoránkou a plníme brambory. Je to dobrá lehká večeře, nebo příloha k uzenému masu, nebo jazyku.
Recept je z kategorií: Bramborová jídla
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Bramborová dřevorubecká pečenice
přesně tak, se slupkou, kterou já nejraději;o) Dík za přečtení receptu…
Dobrou noc!
358 příspěvků 25.1.09 03:43
jestli jsem to dobře pochopila, tak ty brambory jsou se slupkou…Vypadá to chutně a ráda bych zkusila v týdnu.
Díky!