Recept Bramboráky s debrecínskou pečení
Pampeliska191 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Debrecínskou pečeni zbavíme všeho tuku, tři kolečka položíme na sebe a dobře je přimáčkneme; Připravíme bramborákové těsto: Brambory jemně nastrouháme, necháme chvíli stát, vložíme na cedník a necháme okapat. Přeložíme je do misky, přidáme mléko, mouku, rozšlehané vejce, rozetřený česnek, koření, sůl a dobře promícháme. Čtvrtinu těsta nalijeme v tenké vrstvě na teflonovou pánev vytřenou tukem, hned je poklademe třemi kolečky pečeně, pokryjeme další čtvrtinou těsta a zvolna opékáme po obou stranách. Opečené bramboráky osušíme od tuku papírovou utěrkou a hned podáváme se zeleninovou oblohou.
Recept je z kategorií: Bramborová jídla
- 02.09.03 vloženo
- 5502x zobrazeno
Ingredience
- 6 tenkých koleček debrecínské pečeně
- olej, zelenina
- Bramboráky:
- 300 g oloupaných brambor
- 50 g hladké mouky
- 1 malé vejce
- 2 lžíce mléka
- česnek, sůl
- mletý pepř
- majoránka
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Bramboráky s debrecínskou pečení
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Bramboráky s debrecínskou pečení