Recept Bramboráky s debrecínskou pečení

Pampeliska191 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Debrecínskou pečeni zbavíme všeho tuku, tři kolečka položíme na sebe a dobře je přimáčkneme; Připravíme bramborákové těsto: Brambory jemně nastrouháme, necháme chvíli stát, vložíme na cedník a necháme okapat. Přeložíme je do misky, přidáme mléko, mouku, rozšlehané vejce, rozetřený česnek, koření, sůl a dobře promícháme. Čtvrtinu těsta nalijeme v tenké vrstvě na teflonovou pánev vytřenou tukem, hned je poklademe třemi kolečky pečeně, pokryjeme další čtvrtinou těsta a zvolna opékáme po obou stranách. Opečené bramboráky osušíme od tuku papírovou utěrkou a hned podáváme se zeleninovou oblohou.

Recept je z kategorií: Bramborová jídla

Nahlásit recept

  • 02.09.03 vloženo
  • 5123x zobrazeno

Ingredience

  • 6 tenkých koleček debrecínské pečeně
  • olej, zelenina
  • Bramboráky:
  • 300 g oloupaných brambor
  • 50 g hladké mouky
  • 1 malé vejce
  • 2 lžíce mléka
  • česnek, sůl
  • mletý pepř
  • majoránka

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bramboráky s debrecínskou pečení

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Banány po amsterodamsku

Nejlepší recepty

Ledový salát s kuřecími prsíčky Ledový salát s kuřecími...
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Těstovinový salát s houbami a polníčkem Těstovinový salát s houbami...
Kachní prsa s badyánem Kachní prsa s badyánem
Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový bochánek

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz