Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk
1. Špenát necháme rozmrazit. Česnek oloupeme a prolisujeme. Podle návodu na obalu připravíme i bramborové těsto. Na pánvi rozehřejeme olej a postupně usmažíme 4 bramboráky. Uložíme je na plech vyložený papírem na pečení a udržujeme v teple. Troubu předehřejeme na 250 °C, zapneme gril (nebo nastavíme ohřev shora). 2. Špenát a česnek krátce opečeme na oleji, osolíme a opepříme. Filety z lososa omyjeme, osušíme a po obou stranách opečeme na másle, osolíme, opepříme. Špenát rozdělíme na bramboráky, poklademe lososem a vše grilujeme asi 10 min. 3. Citron omytý horkou vodou nakrájíme na plátky. Bramboráky obložíme citronem a koprem.
Recept je z kategorií: Bramborová jídla
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Bramborák se špenátem a lososem
1 příspěvek 25.1.09 03:43
ak je niekto v kuchyni doma, nemoze predsa pouzivat „bramborak v prasku“…
obmena by mohla byt namiesto bramboraku pouzit cinske ryzove cestoviny. tie zvladne aj blond kuchar.