Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Labužník Tulinka02 Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Do varné nádoby pomalého hrnce dáme brambory nakrájené na tenší plátky, přepůlený česnek a 500 ml vývaru. Necháme vařit na High 2 hod. Směs vyndáme a rozmixujeme na požadovanou hustotu. (Pro lepší chuť a vzhled můžeme nechat 1-2 sběračky směsi nerozmixované.) Vše vrátíme do hrnce, přidáme zbylý vývar, sýr, sůl, pepř, pažitku a vaříme na High ještě asi 1 hodinu. Na talíři dochutíme polévku 1 lžící smetany. Zdroj: příbalová brožurka k pomalému hrnci Podruhé jsem polévku zkoušela se strouhaným eidamem, navíc jsem přidala 1 mrkev nakrájenou na kostičky a byla taky dobrá.
Recept je z kategorií: Bramborové polévky
křupavé pečivo
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Bramboračka s čedarem v pomalém hrnci