Recept Bourec morušový s limetovými lístky

jeby67 Vietnamská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Úvod

Tento jednoduchý recept jsem dostal od prodejce vietnamských potravin v Jindřichově Hradci a je to vskutku mňamka. Vše se dá koupit na internetu, když budete mít kliku, tak i někde v okolí a bource mají v Sapě. Při přípravě jídla doporučuji větrat.

Postup

Larvy povařte ve vroucí vodě 5 minut a poté je nechte okapat. Přidejte čtvrt lžičky soli a na pánvi je za neustálého míchání pražte 10 minut při menší teplotě. Dostatečně upražené larvy poznáte tak, že během míchání se třou o sebe a vydávají chrastivé zvuky. Přidejte lžičku oleje, rybí omáčku a míchejte, dokud vše larvy nevstřebají. Poté přidejte rozmačkané limetové lístky, promíchejte a můžete podávat.

Nahlásit recept

  • 15.01.17 vloženo
  • 1916x zobrazeno

Ingredience

  • 200 g larev bource morušového
  • 10 limetových lístků
  • 1 lžička oleje
  • 2 lžičky rybí omáčky
  • sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bourec morušový s limetovými lístky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Slané zapékané hrušky se slaninou a parmazánem Slané zapékané hrušky se...
Kuře se zeleninou a nudlemi (Nikomi udon) Kuře se zeleninou a nudlemi...
Kuře na medu Kuře na medu
Pomerančové rizoto nasladko Pomerančové rizoto nasladko
Hermelín ve víně Hermelín ve víně

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz