Recept Bourec morušový s limetovými lístky

jeby67 Vietnamská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Úvod

Tento jednoduchý recept jsem dostal od prodejce vietnamských potravin v Jindřichově Hradci a je to vskutku mňamka. Vše se dá koupit na internetu, když budete mít kliku, tak i někde v okolí a bource mají v Sapě. Při přípravě jídla doporučuji větrat.

Postup

Larvy povařte ve vroucí vodě 5 minut a poté je nechte okapat. Přidejte čtvrt lžičky soli a na pánvi je za neustálého míchání pražte 10 minut při menší teplotě. Dostatečně upražené larvy poznáte tak, že během míchání se třou o sebe a vydávají chrastivé zvuky. Přidejte lžičku oleje, rybí omáčku a míchejte, dokud vše larvy nevstřebají. Poté přidejte rozmačkané limetové lístky, promíchejte a můžete podávat.

Nahlásit recept

  • 15.01.17 vloženo
  • 2432x zobrazeno

Ingredience

  • 200 g larev bource morušového
  • 10 limetových lístků
  • 1 lžička oleje
  • 2 lžičky rybí omáčky
  • sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bourec morušový s limetovými lístky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Smažená cibulová kolečka Smažená cibulová kolečka
Vánoční pečená kuřata Jamieho Olivera Vánoční pečená kuřata...
Štika na smetaně Štika na smetaně
Těstovinový salát s houbami a polníčkem Těstovinový salát s houbami...
Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz