Recept Bourec morušový s limetovými lístky

Vietnamská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Úvod

Tento jednoduchý recept jsem dostal od prodejce vietnamských potravin v Jindřichově Hradci a je to vskutku mňamka. Vše se dá koupit na internetu, když budete mít kliku, tak i někde v okolí a bource mají v Sapě.
Při přípravě jídla doporučuji větrat.

Postup

Larvy povařte ve vroucí vodě 5 minut a poté je nechte okapat. Přidejte čtvrt lžičky soli a na pánvi je za neustálého míchání pražte 10 minut při menší teplotě.
Dostatečně upražené larvy poznáte tak, že během míchání se třou o sebe a vydávají chrastivé zvuky.
Přidejte lžičku oleje, rybí omáčku a míchejte, dokud vše larvy nevstřebají. Poté přidejte rozmačkané limetové lístky, promíchejte a můžete podávat.


Reklama

Nahlásit recept

  • 15.01.17 vloženo
  • 730x zobrazeno

Ingredience

  • 200 g larev bource morušového
  • 10 limetových lístků
  • 1 lžička oleje
  • 2 lžičky rybí omáčky
  • sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bourec morušový s limetovými lístky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Vepřovo-kuřecí roláda s čerstvým špenátem Vepřovo-kuřecí roláda s...
Kuřecí prsa obalená pršutem Kuřecí prsa obalená pršutem
Marinovaná kuřecí křídla Marinovaná kuřecí křídla
Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou
Chléb s celerem Chléb s celerem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz