Recept Bourec morušový s limetovými lístky

Vietnamská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Úvod

Tento jednoduchý recept jsem dostal od prodejce vietnamských potravin v Jindřichově Hradci a je to vskutku mňamka. Vše se dá koupit na internetu, když budete mít kliku, tak i někde v okolí a bource mají v Sapě.
Při přípravě jídla doporučuji větrat.

Postup

Larvy povařte ve vroucí vodě 5 minut a poté je nechte okapat. Přidejte čtvrt lžičky soli a na pánvi je za neustálého míchání pražte 10 minut při menší teplotě.
Dostatečně upražené larvy poznáte tak, že během míchání se třou o sebe a vydávají chrastivé zvuky.
Přidejte lžičku oleje, rybí omáčku a míchejte, dokud vše larvy nevstřebají. Poté přidejte rozmačkané limetové lístky, promíchejte a můžete podávat.


Reklama

Nahlásit recept

  • 15.01.17 vloženo
  • 792x zobrazeno

Ingredience

  • 200 g larev bource morušového
  • 10 limetových lístků
  • 1 lžička oleje
  • 2 lžičky rybí omáčky
  • sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bourec morušový s limetovými lístky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Bramborové placky s jablky


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Mrkvový salát Mrkvový salát
Jarní chřestový salát s ředkvičkami Jarní chřestový salát s...
Pomerančové rizoto nasladko Pomerančové rizoto nasladko
Cibulačka Cibulačka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz