Recept Bouillabaisse v pomalém hrnci

Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Bouillabaisse v pomalém hrnci

Postup

Smíchejte vsechny ingredience krome krevet, slávek a ryby v pomalém hrnci. Varte zakryté na LOW 6-8 hodin, nebo na HIGH asi polovinu tohoto casu. Prepnete hrnec na HIGH a vmíchejte do nej zbylé ingredience. Varte zakryté jeste asi 25 minut. Odstrante bobkový list a dochutte solí a peprem. Tip: Cást vody nahradte bílým vínem. Objem vsech ingrediencí je asi 3200 ml, takze hrnec o obsahu 3,5 l je témer plný.

Recept je z kategorií: Polévky rybí a z mořských živočichů

Nahlásit recept

  • 21.03.07 vloženo
  • 5967x zobrazeno

Čas přípravy

  • 3½-8 hodin

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • 1 cibule, nakrájená na kosticky
  • 1 PL rozetreného cesneku
  • 400 ml konzervovaných kousku rajcat
  • 220 ml rajské omácky
  • 700 ml vody
  • 120 ml olivového oleje
  • 2 bobkové listy
  • asi 450 g loupaných krevet
  • asi 300 g slávek jedlých
  • asi 1 kg rybích filetu, nakrájených na kostky nebo kousky
  • sul
  • pepr

Doporučená příloha

  • Francouzský nebo italský chléb.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bouillabaisse v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek
michael.linhart
31 příspěvků 15.02.10 05:48
Re: Bouillabaisse v pomalém hrnci.

Rybí polévka a la ??????????, ale Bouillabaisse?

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Kotlíkový guláš po cikánsku Kotlíkový guláš po cikánsku
Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka
Ořechový koláč Ořechový koláč
Krůtí nudličky s feferonkami Krůtí nudličky s feferonkami

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz