Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
PITRYS Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Omyté a osušené porce filé osolíme, opepříme, potřeme trochou rozehřátého másla a na roštu grilujeme 5-6 minut (nebo pečeme v troubě na vymaštěném plechu, přikryté volně alobalem a asi dvojnásobně dlouho). Mezitím přimícháme do zbylého másla strouhanku, hořčičný prášek, worcesterskou omáčku, tabasco, citronovou šťávu a drobně nakrájenou petrželku. Tuto směs opatrně rozetřeme po povrchu filé, zlehka ji přimáčkneme a pečeme při vyšší teplotě, až povrch začíná hnědnout, asi 6-8 minut. Podáváme horké. Vyzkoušeno, dokonce příprava v mikrovlnce s grilem a crisp funkcí. Tímto receptem je Boston proslavený. Povšimněte si prosím anglického názvu "scrod". Je to označení pro mladou tresku, čili tresčí baby. Převzato z knihy Americká kuchyně/Yankee styl
Recept je z kategorií: Mořské
třeba bramborový salát ale třeba i paprika naložená, zelíčkem plněná
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
12.7.14 14:06
Tabasco som nemala. Pristrúhla som trošku čili.
Na povrchu je nadrobno nastrúhaný cesnak.
Výborné.
Líbí se mi Uvaření se již líbí 5 labužníkůmOdebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Bostonské filé z tresky (Boston Scrod)
Chudák mladá treska, tak dlouhý pobyt v žáru si nezaslouží!
Toto je zajímavé - díky, již je v oblíbených.