Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pepicek Ruská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
1. Polévkovou zeleninu očistíme, omyjeme a nahrubo nakrájíme. Oloupeme cibule a nakrájíme je. 2. Maso vaříme s bobkovým listem, zrnky pepře, zeleninou a cibulí asi ve 2 l vody 90 min. doměkka. 3. Mezitím důkladně omyjeme červenou řepu a neloupanou dáme do hrnce s vodou. Hlávku zelí omyjeme, nahrubo nakrouháme a vložíme do dalšího hrnce s osolenou vodou. Vaříme asi 40 min. 4. Maso vyjmeme z vývaru a nakrájíme na kostičky. Slijeme červenou řepu a bílé zelí. Zelný vývar přilijeme k masovému, přidáme kostičky masa a fazole a necháme ještě jednou krátce vzkypět. 5. Boršč podle potřeby ochutíme octem, cukrem, solí, pepřem a rajským protlakem. Na talíři vložíme do polévky lžíci zakysané smetany.
Recept je z kategorií: Boršče
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Boršč Yeltzin