Recept Boršč opět jinak

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Uvaříme maso. Nakrájenou červenou řepu, zelí, cibuli, mrkev, petržel a rajčata (přip. protlak) zalijeme trochou masového vývaru, přidáme cukr, olej, sádlo - dusíme mírně pod pokličkou do poloměkka. Nyní vše zalijeme vývarem, přidáme koření a sůl a dovaříme. Do hotového boršče vložíme nakrájené maso, necháme prohřát a před podáváním ještě vlijeme smetanu.

Recept je z kategorií: Boršče

Nahlásit recept

  • 10783x zobrazeno

Čas přípravy

  • cca 1,5 hodiny

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500g různých druhů masa, např. vepřové, hovězí, drůbeží apod.
  • 300g červené řepy
  • 200g čerstvého zelí
  • 2 cibule
  • 1 mrkev
  • petržel
  • 100g rajčat (lze nahradit rajským protlakem)
  • 1 lžíce cukru
  • 1 lžíce octa
  • 2 lžíce sádla
  • několik zrnek pepře
  • 3 bobkové listy
  • sůl
  • 1/2l smetany

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Boršč opět jinak

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Hrachová kaše

Nejlepší recepty

Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka
Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka
Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček
Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Těstoviny s lososem v krému Těstoviny s lososem v krému

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz