Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
rastoba Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Maso nakrájíme na 6 dílů, osolíme, okmínujeme a v troubě upečeme do měkka. Kroupy a předem namočené fazole propláchneme a dáme vařit každé zvlášť. Povařené je osolíme, obojí spolu smícháme, přidáme utřený česnek a na sádle na drobno nakrájenou opraženou cibulku. Podáváme s pečeným masem přelité výpekem, s kyselou okurkou, nebo salátem z kysaného zelí. Vhodnou přílohou je chléb. Salát; Zelí překrájíme a smícháme s oloupanými a nastrouhanými jablky a nastrouhanou mrkví. Zakapeme olejem a přelijeme zálivkou z vody, worcesterské omáčky, cukru a soli. Promícháme a můžeme hned podávat.
Recept je z kategorií: Pečené a zapečené vepřové plátky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Borkovanský šumajstr