Recept Boloňská vepřová pečeně

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Vepřové maso osolíme, potřeme česnekem, opepříme, okořeníme fenyklem a necháme několik hodin v chladničce, pak je opečeme na oleji s máslem, přidáme nakrájenou cibuli a osmahneme. Zalijeme je mlékem a dusíme doměkka. Měkké maso vyjmeme, do omáčky přidáme petrželku, houby a omačku ještě podusíme.

Další recepty na Vepřová pečeně

Recept je z kategorií: Vepřové maso

Nahlásit recept

  • 10840x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 750g vepřové pečeně
  • 2 stroužky česneku
  • špetka mletého fenyklu
  • sůl
  • pepř
  • 1 cibule
  • 2 lžíce oleje
  • 1 lžíce petrželky
  • 1/2 l mléka
  • 4-5 žampionů nebo hříbků (lanýžů)

Doporučená příloha

  • Podáváme s těstovinami nebo s rýží.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Boloňská vepřová pečeně

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Chléb s celerem

Nejlepší recepty

Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček
Mandle s čokoládou Mandle s čokoládou
Tagliatelle s rukolou a sušenou šunkou Tagliatelle s rukolou a...
Křehké kuřecí plátky v jogurtové marinádě Křehké kuřecí plátky v...
Pikantní těstoviny s dýní Pikantní těstoviny s dýní

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz