Recept Bok na červeném kari s fazolemi

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Bok na červeném kari s fazolemi

Úvod

Recept Radka Kašpárka. Bůček od firmy www.selavita.cz

Postup

Vepřový bok ochutíme solí a pepřem a na pánvi opečeme dozlatova.
Vložíme do pekáčku.

Na výpeku v pánvi orestujeme krájenou cibuli, celer, lilek, přidáme kari pastu, rybí omáčku, šťávu z citronu a cukr.
Nalijeme na maso a pečeme při 150°C asi 2,5h doměkka.

Příloha:

Na oleji orestujeme nakrájenou šalotku, vařené fazole, přidáme překrájené lusky a jarní cibulku. Ochutíme solí, koriandrem a přidáme pár lžic masové šťávy na spojení.

Recept je z kategorií: Vepřové maso

Nahlásit recept

  • 11.03.18 vloženo
  • 685x zobrazeno

Čas přípravy

  • 3h

Ingredience

  • 1200g vepřový bůček
  • 2ks velké cibule
  • 2ks řapíkového celeru
  • půl lilku
  • 2 polévkové lžíce červeného karí
  • 2 polévkové lžíce rybí omáčky
  • 4dl zeleninového vývaru
  • šťáva z jednoho citrónu
  • 2 polévkové lžíce cukru
  • sůl
  • pepř
  • 1 polévková lžíce vepřového sádla.
  • Příloha:
  • 400g vařených bílých fazolí
  • 100g fazolových lusků
  • 1ks šalotky
  • 1ks jarní cubulky
  • nať koriandru
  • olej.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

daduuja 11.03.18 18:23

Uvaření se již líbí 4 labužníkům

Diskuse k receptu Bok na červeném kari s fazolemi

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Štika na smetaně

Nejlepší recepty

Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka
Zelí s jablečným cidrem Zelí s jablečným cidrem
Štika na smetaně Štika na smetaně
Smažená cibulová kolečka Smažená cibulová kolečka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz