Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
daduuja Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Recept Radka Kašpárka. Bůček od firmy www.selavita.cz
Vepřový bok ochutíme solí a pepřem a na pánvi opečeme dozlatova. Vložíme do pekáčku. Na výpeku v pánvi orestujeme krájenou cibuli, celer, lilek, přidáme kari pastu, rybí omáčku, šťávu z citronu a cukr. Nalijeme na maso a pečeme při 150°C asi 2,5h doměkka. Příloha: Na oleji orestujeme nakrájenou šalotku, vařené fazole, přidáme překrájené lusky a jarní cibulku. Ochutíme solí, koriandrem a přidáme pár lžic masové šťávy na spojení.
Recept je z kategorií: Vepřové maso
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Bok na červeném kari s fazolemi