Recept Bohušovické soté

Jari Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Bohušovické soté

Postup

Kýtu nakrájíme na nudličky a vložíme do marinády z uvedených ingrediencí kromě smetany, hořčice a oleje. Necháme 2 hodiny uležet. Poté osmahneme na oleji, podusíme doměkka. Vysmahneme na tuk, přidáme smetanu a hořčici. Krátce povaříme a podáváme s hranolky a zeleninovou oblohou.

Recept je z kategorií: Dušené vepřové maso Maso Vepřové maso

Nahlásit recept

  • 01.04.12 vloženo
  • 4499x zobrazeno

Ingredience

  • 500 g vepřové kýty
  • sůl
  • pepř
  • 2 lžíce worcesteru
  • 2 lžíce bílého vína
  • ½ lžičky tymiánu
  • 2 stroužky česneku
  • 250 ml smetany na vaření
  • 2 lžičky plnotučné hořčice
  • olej

Doporučená příloha

  • hranolky

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

Jari 1.4.12 21:00

Uvaření se již líbí 2 labužníkům

Diskuse k receptu Bohušovické soté

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Bohušovické soté

zébulon
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 1.4.12 22:39

Jari, mas muj obdiv :-). Varis podle receptu, s respektem k zameru autora a tve prispevky jsou vice nez neokazale! Obdivuhodne.

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Vepřové kotlety na pivě

Nejlepší recepty

Pomerančové rizoto nasladko Pomerančové rizoto nasladko
Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na bobkových...
Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh
Krůtí nudličky s feferonkami Krůtí nudličky s feferonkami
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz