Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Bento Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Tento klasicky jednoduchy recept je prepisany a vyskusany z Ripailles tradicnej francuzskej kucharky.
1-Na troche oleja dame oprazit bocik alebo slaninu, vyberieme a vlozime maso nakrajane na vacsie kocky tak asi 4 cm (ja som robil na etapy, aby sa nedusilo), vyberieme a odlozime na stranu. 2-Na vypek dame oprazit - podusit nakrajanu cibulu a roztlaceny cesnak, ked zosklovatie, podlejeme vinom - "deglaze". 3-Vlozime maso naspat, pridame bouguet garni, nakrajany stonkovy celer, paradajkovy pretlak a podlejeme tak asi 1 litrom vody a varime 1 hodinu. 4-Ocistenu mrkvu nakrajame pod uhlom a pridame - dusime dalsich 45 minut, ochutime podla potreby. (Mna nahanali, ze su hladny a velmi to vonalo, stava sa mala zredukovat este viac ).
Recept je z kategorií: Hlavní jídlo Hovězí maso Maso
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Dušené hovězí s mrkví - Boeuf Braisé aux Carottes
Já jsem na tom podobně, jako Františka… koukám na ten recept už poněkolikáté, napřed jsem zajásala, že doma vše mám, ale pak mi sklaplo… nemám to nejzákladnější - hovězí maso
Je fakt, že ho moc nekupujeme, ale na tohle ho
koupím určitě, vypadá to náramně dobře,, díky za inspiraci 
To jediné doma nemám
Kdybych mela vino a bocik, tak jsem to dnes uvarila… bohuzel misto toho jsem musela uvarit normalni dusene maso
Nádhera