Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Labužník Tulinka02 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Hermelíny nastrouháme na hrubém struhadle, přistrouháme salám,( v případě, že salám se drolí, dáme ho na chvilku do mrazáku.) Cibuli nasekáme nadrobno. Vše dáme do jedné mísy, přidáme vejce, sůl, pažitku a koření. Pečlivě propracujeme a z připravené hmoty tvarujeme oválné bochníčky, které obalíme ve strouhance. Smažíme je z obou stran dozlatova.
Recept je z kategorií: Smažené sýry
vařené brambory sypané pažitkou a tatarka
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Bochníčky z hermelínu
353 příspěvků 25.1.09 03:43
s tou brokolicí to zní moooc dobře, já bych tam nechala ten salám a ještě přidala tu brokolici. Že bych to zkusila zítra k obědu......? Každopádně díky za nápad
)
29 příspěvků 25.1.09 03:43
Já nedávám salám,ale nastrouhanou brokolici a trochu eidamu.U nás to mají všichni moc rádi.
353 příspěvků 25.1.09 03:43
S eidamem by to určitě šlo taky, ale ten Hermelín tomu dá svou specifickou příchuť, takže to chutná jinak než s tím eidamem. Jenom nevím, proč by se s tím ten Hermelín zkazil- je to prostě Hermelín trochu jinak!
253 příspěvků 25.1.09 03:43
Tulinko, je to určitě dobré, ale mě by bylo škoda kazit hermelín. Stejná dobrota by šla udělat s eidamem, nebo ideálně zbytky sýrů. Můj názor
2416 příspěvků 25.1.09 03:43
Také se na to chystám, vypadá to lákavě, mňam…
353 příspěvků 25.1.09 03:43
Já když nejsem líná, tak oboje namelu na masovém mlýnku v pořadí sýr a pak salám, tím salámem se dostane ven i zbytek sýra, ale kdo to pak má mýt, že? Struhadlo je umyto rychleji.
2904 příspěvků 25.1.09 03:43
Je to skvelé - ale aj Hermelín som dala pred strúhaním stuhnúť do mrazničky, ináč to šlo obtiažne…
To může být velice dobré.