Recept Bleskový pstruh na houbách ze Španělska

Španělská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Předehřát troubu na 180°C. umýt ryby, osušit je a ochutit solí a pepřem. Do horké pánve dát máslo a ihned na něj položit pstruhy jeden vedle druhého. Nahoru ryb položit kousky zbylého másla a pokrýt je houbami. Vložit do trouby a péct po 10min. Přidat víno, vývar a péct dalších 10min. Vyjmout z trouby a opatrně poskládat pstruhy na nahřátý servírovací talíř, společně s houbami. Slít obsah pánve přes síto do čistého kastrolku, přivéct do varu a nechat trochu zredukovat. Ochutit solí a pepřem. Nalít omáčku na pstruhy a ihned podávat. Název receptu: ¨Truchas con setas al vino de La Rioja¨.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 11.04.03 vloženo
  • 5908x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 pstruzi, vykuchané a bez šupin
  • sůl a pepř podle chuti
  • 125g másla
  • 500g divokých hub, očištěných a na plátky nakrájených
  • 250ml červeného vína (jako je La Rioja)
  • 250ml horkého masového vývaru

Doporučená příloha

  • Nové brambory a jarní salát.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bleskový pstruh na houbách ze Španělska

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Kapustičky na slanině

Nejlepší recepty

Cuketové placky Cuketové placky
Jarní ratatouille s česnekovými brambory Jarní ratatouille s...
Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na bobkových...
Vatovec (pýchavka obrovská) v trojobalu Vatovec (pýchavka obrovská)...
Chilli con carne Chilli con carne

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz