Recept Bleskový pstruh na houbách ze Španělska

babi Španělská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Předehřát troubu na 180°C. umýt ryby, osušit je a ochutit solí a pepřem. Do horké pánve dát máslo a ihned na něj položit pstruhy jeden vedle druhého. Nahoru ryb položit kousky zbylého másla a pokrýt je houbami. Vložit do trouby a péct po 10min. Přidat víno, vývar a péct dalších 10min. Vyjmout z trouby a opatrně poskládat pstruhy na nahřátý servírovací talíř, společně s houbami. Slít obsah pánve přes síto do čistého kastrolku, přivéct do varu a nechat trochu zredukovat. Ochutit solí a pepřem. Nalít omáčku na pstruhy a ihned podávat. Název receptu: ¨Truchas con setas al vino de La Rioja¨.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 11.04.03 vloženo
  • 6546x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 pstruzi, vykuchané a bez šupin
  • sůl a pepř podle chuti
  • 125g másla
  • 500g divokých hub, očištěných a na plátky nakrájených
  • 250ml červeného vína (jako je La Rioja)
  • 250ml horkého masového vývaru

Doporučená příloha

  • Nové brambory a jarní salát.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bleskový pstruh na houbách ze Španělska

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Chilli con carne Chilli con carne
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka
Květáková polévka Květáková polévka
Středomořské krůtí špízy (BBQ) Středomořské krůtí špízy (BBQ)
Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz