Recept Bleskové Zürcher Geschnetzeltes na smetaně

Švýcarská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Bleskové Zürcher Geschnetzeltes na smetaně

Postup

Oloupat a nakrájet cibuli, očistit a na plátky nakrájet houby. Nakrájet maso na plátky a obalit je v mouce. Rozehřát máslo na pánvi a na prudko osmažit maso (smažit po částech). Vyjmout maso a udržovat v teple. Osmažit cibuli, až zesklovatí. Přidat houby, víno, smetanu a rychle prohřát, než se přidá maso, sůl a pepř. Nechat přijít k varu, ale nevařit. Podávat horké, posypané petrželkou a s přílohou "Rösti":https://www.labuznik.cz/recipe.php?ID=17013

Recept je z kategorií: Telecí maso

Nahlásit recept

  • 19.09.02 vloženo
  • 18381x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 cibule
  • 300g čerstvých hub
  • 600g telecího masa z nohy
  • mouka
  • 50g másla
  • 1 sklenička bílého, suchého vína
  • 150ml kyselé smetany
  • sůl a pepř
  • nasekaná petrželka

Doporučená příloha

  • Rösti z Labužníka a zbytek vína.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bleskové Zürcher Geschnetzeltes na smetaně

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Bleskové Zürcher Geschnetzeltes na smetaně

svato
1423 příspěvků 5.6.10 02:48
Re: Bleskové Zürcher Geschnetzeltes na smetaně.

a o anonymoch si myslím svoje

Manana
1515 příspěvků 4.6.10 20:27
Re: cidiva

A recidiva je recidiva.

van.Thomas
192 příspěvků 4.6.10 19:14
Re: cept:

Co dodat, telecí je telecí, marná sláva.

babi
6360 příspěvků 25.1.09 03:43
Re:Zürcher Geschnetzeltes-děkuji za všechny obrázky Pepíčku...
Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Adventní perníčky 2

Nejlepší recepty

Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou červenou...
Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na bobkových...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz