Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
babi Maďarská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Oblanšírovat chřest ve slané vodě (jestli je ze skleničky, tak přeskočit). Očistit a posekat houby a petrželku. Jemně naklepat kotletky, ochutit je solí a pepřem a obalit je v mouce. Rozehřát olej na pánvi a kotletky na něm po obou stranách osmažit. Přendat je na jinou pánev. Rozehřát máslo ve výpeku po smažení kotlet a osmažit na něm houby. Ochutit je solí a pepřem a přidat petržel a chřest. Opatrně promíchat. Zeleninu přidat ke kotletkám a vše ještě orestovat asi tak 10 minut (máte-li chřest ze skleničky, tak ho přidat nakonec a nechat ho jenom prohřát). Pánev, kde se smažily kotlety a zelenina zalít vínem a uvolnit všechen přípek. Přidat ke kotletám se zeleninou a ihned podávat. Originální jméno ¨Spárgás bárányborda¨.
Recept je z kategorií: Jehněčí a kůzlečí maso
Rýže, krokety, bramborová kaše,
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Bleskové kotletky s houbami a chřestem
546 příspěvků 25.1.09 03:43
Nejspíše jsem se nadšením pomátl - jeden z nejvyváženějších receptů, jaký jsem zde nalezl !!! Já ´pojedu´ na zelený chřest, připadá mi k tomuto pokrmu chuťově přijatelnější…