Recept Blesková ryba s ořechy

Rakouská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Rybu zbavíme šupin, vykucháme, očistíme, omyjeme a naporcujeme. Stáhneme kůži a po několik minut marinujeme v citronové šťávě a soli. Na pánvi rozpálíme olej, jednotlivé porce obalíme v mouce, a osmažíme po obou stranách do zlatova. Vyjmeme je a rozložíme na nahřátou mísu. Na pánev přidáme máslo a na něm osmažíme ořechy a petrželku. Navršíme na rybu a ihned podáváme.

Recept je z kategorií: Sladkovodní

Nahlásit recept

  • 03.02.07 vloženo
  • 3119x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 2 okouni každý 500 g , nebo podobná ryba s bílým masem
  • 1/2 citronu
  • olej
  • mouka
  • 30 g másla
  • 50 g ořechů, pertželka

Doporučená příloha

  • Petrželkové brambory, hlávkový salát a lehké bílé vínko

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Blesková ryba s ořechy

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Smažená cibulová kolečka

Nejlepší recepty

Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě
Tagliatelle s rukolou a sušenou šunkou Tagliatelle s rukolou a...
Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Smažená cibulová kolečka Smažená cibulová kolečka
Tiramisu z mascarpone Tiramisu z mascarpone

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz