Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
babi Rakouská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Rybu zbavíme šupin, vykucháme, očistíme, omyjeme a naporcujeme. Stáhneme kůži a po několik minut marinujeme v citronové šťávě a soli. Na pánvi rozpálíme olej, jednotlivé porce obalíme v mouce, a osmažíme po obou stranách do zlatova. Vyjmeme je a rozložíme na nahřátou mísu. Na pánev přidáme máslo a na něm osmažíme ořechy a petrželku. Navršíme na rybu a ihned podáváme.
Recept je z kategorií: Sladkovodní
Petrželkové brambory, hlávkový salát a lehké bílé vínko
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Blesková ryba s ořechy