Recept Blesková ryba s ořechy

babi Rakouská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Rybu zbavíme šupin, vykucháme, očistíme, omyjeme a naporcujeme. Stáhneme kůži a po několik minut marinujeme v citronové šťávě a soli. Na pánvi rozpálíme olej, jednotlivé porce obalíme v mouce, a osmažíme po obou stranách do zlatova. Vyjmeme je a rozložíme na nahřátou mísu. Na pánev přidáme máslo a na něm osmažíme ořechy a petrželku. Navršíme na rybu a ihned podáváme.

Recept je z kategorií: Sladkovodní

Nahlásit recept

  • 03.02.07 vloženo
  • 3373x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 2 okouni každý 500 g , nebo podobná ryba s bílým masem
  • 1/2 citronu
  • olej
  • mouka
  • 30 g másla
  • 50 g ořechů, pertželka

Doporučená příloha

  • Petrželkové brambory, hlávkový salát a lehké bílé vínko

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Blesková ryba s ořechy

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Tatranské kuře Tatranské kuře
Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě
Cibulačka Cibulačka
Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku
Gazpacho z cuket s vejcem - Gazpacho di zucchine e uovo Gazpacho z cuket s vejcem -...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz