Recept Blesková a zajímavá příprava vepřových řízků

babi Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Blesková a zajímavá příprava vepřových řízků

Postup

Namočit houby do horké vody. Potřít maso 1 lžičkou octa, osolit a opepřit ho. Vložit česnek do malého kastrůlku s trochou vody a uvařit jej do měkka, asi 10min., slít a dát sranou. Rozpustit máslo na pánvi a na prudko na něm osmažit plátky masa do hněda, otočit je a osmažit ještě po 1 min. Přidat marsala víno, rozmarýn, houby se 4 lžícemi jejich tekutiny, česneky, jalovec a zbytek octa. Pomalu dusit po 3min., až je maso měkké. Osolit, opepřit a podávat horké s těstovinami a zeleninou.

Recept je z kategorií: Minutky

Nahlásit recept

  • 09.07.03 vloženo
  • 14505x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 25 g sušených hřibů, nebo jiných lesních hub
  • 4 libové plátky vepřového masa
  • 2 lžičky balsamického octa
  • 8 stroužků česneku, neoloupaných
  • 15 g / 1 lžíce másla
  • 3 lžíce Marsala vína, nebo jiného dezertního
  • několik snítků rozmarýnu
  • 10 bobulek jalovce, rozdrcených
  • sůl a pepř

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Blesková a zajímavá příprava vepřových řízků

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Chilli se sojovým masem

Nejlepší recepty

Květákové placičky s majoránkou Květákové placičky s...
Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Losos na kopru s medovou omáčkou Losos na kopru s medovou...
Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka
Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový bochánek

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz