Recept Blesková a zajímavá příprava vepřových řízků

babi Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Blesková a zajímavá příprava vepřových řízků

Postup

Namočit houby do horké vody. Potřít maso 1 lžičkou octa, osolit a opepřit ho. Vložit česnek do malého kastrůlku s trochou vody a uvařit jej do měkka, asi 10min., slít a dát sranou. Rozpustit máslo na pánvi a na prudko na něm osmažit plátky masa do hněda, otočit je a osmažit ještě po 1 min. Přidat marsala víno, rozmarýn, houby se 4 lžícemi jejich tekutiny, česneky, jalovec a zbytek octa. Pomalu dusit po 3min., až je maso měkké. Osolit, opepřit a podávat horké s těstovinami a zeleninou.

Recept je z kategorií: Minutky

Nahlásit recept

  • 09.07.03 vloženo
  • 15147x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 25 g sušených hřibů, nebo jiných lesních hub
  • 4 libové plátky vepřového masa
  • 2 lžičky balsamického octa
  • 8 stroužků česneku, neoloupaných
  • 15 g / 1 lžíce másla
  • 3 lžíce Marsala vína, nebo jiného dezertního
  • několik snítků rozmarýnu
  • 10 bobulek jalovce, rozdrcených
  • sůl a pepř

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Blesková a zajímavá příprava vepřových řízků

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Krůtí nudličky s feferonkami Krůtí nudličky s feferonkami
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Nejlepší zelný salát - s fíglem! Nejlepší zelný salát - s...
Marinovaná kuřecí křídla Marinovaná kuřecí křídla
Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz