Recept Blesková a zajímavá příprava vepřových řízků
babi Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup
Namočit houby do horké vody. Potřít maso 1 lžičkou octa, osolit a opepřit ho. Vložit česnek do malého kastrůlku s trochou vody a uvařit jej do měkka, asi 10min., slít a dát sranou. Rozpustit máslo na pánvi a na prudko na něm osmažit plátky masa do hněda, otočit je a osmažit ještě po 1 min. Přidat marsala víno, rozmarýn, houby se 4 lžícemi jejich tekutiny, česneky, jalovec a zbytek octa. Pomalu dusit po 3min., až je maso měkké. Osolit, opepřit a podávat horké s těstovinami a zeleninou.
Recept je z kategorií: Minutky
- 09.07.03 vloženo
- 15147x zobrazeno
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- 25 g sušených hřibů, nebo jiných lesních hub
- 4 libové plátky vepřového masa
- 2 lžičky balsamického octa
- 8 stroužků česneku, neoloupaných
- 15 g / 1 lžíce másla
- 3 lžíce Marsala vína, nebo jiného dezertního
- několik snítků rozmarýnu
- 10 bobulek jalovce, rozdrcených
- sůl a pepř
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Blesková a zajímavá příprava vepřových řízků
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Blesková a zajímavá příprava vepřových řízků