Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
sya Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
1. Na oleji osmažím cibulku do sklovata 2. přihodím buřty, smažím 3. přihodím papriku a mouku a jen krátce osmahnu aby se nic nepřipálilo 4. zaleju STUDENOU vodou a rozmíchám 5. do polévky dám brambory a všechnu další zeleninu 6. až to bude vřít přidám zbylé koření a sůl 7. vařím do měkka
Recept je z kategorií: Guláše
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Bizonův buřtguláš
…máte recht



Původně patrně FRANKFURTSKÉ
U nás jsou v oblibě SPIŠSKÉ
Já vařil ze ŠPEKÁČKŮ, protože mi jich zbylo vodcamcať
Dík za odkaz
ač „nekolínkář“, vyzkouším

Do polemiky ohledně „Bramborový guláš“ bez buřta se pouštět nebudu…

Sice nikdy prý není tak zle, aby nemohlo být hůř, ale doufám že ta VEG varianta už mě nedožene
Casino, do frankfurtské polévky se dle mého názoru dávají PÁRKY, ne buřtíky…
Vědecké pojednání na téma buřtguláš je zde
Lze polemizovat o účasti brambor v buřtguláši, tohle jsou vlastně dva recepty v jednom - bramborový guláš + buřtguláš. Provedla jsem bleskový průzkum ve svém okolí a je to tak 3:1 ve prospěch " all in one" - včetně mne.
No, my tomu říkáme Frankfurtská polévka, ale třeba se pletu

Sya, proč zrovna polévka? A bramborových gulášů je tu také dost. Své postřehy a vychytávky se dají psát pod recepty. Díky.