Recept Bijane - rychlý a jednoduchý moučník z jahod

babi Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Očistit jahody a v misce je smíchat s cukrem a vínem. Na dno čtyř polévkových talířů položit plátek briošky a nahoru rozdělit jahody s vínem. P.S.: Nejlepší jsou lesní jahody. Recept na ¨Brioškový bochník¨ je na Labužníku, ale pro rychlost je nejlépe použít koupeného.

Recept je z kategorií: Dezerty

Nahlásit recept

  • 19.04.03 vloženo
  • 13097x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 900ml jahod
  • 8 lžic práškového cukru smíchaného s vanilkovým
  • 500ml červeného vína
  • 4 velké plátky briošky, mohou být otoustované

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bijane - rychlý a jednoduchý moučník z jahod

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Pečený bůček s blumami Pečený bůček s blumami
Pomerančové rizoto nasladko Pomerančové rizoto nasladko
Cibulačka Cibulačka
Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem
Vánoční pečená kuřata Jamieho Olivera Vánoční pečená kuřata...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz