Recept Bijane - rychlý a jednoduchý moučník z jahod

babi Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Očistit jahody a v misce je smíchat s cukrem a vínem. Na dno čtyř polévkových talířů položit plátek briošky a nahoru rozdělit jahody s vínem. P.S.: Nejlepší jsou lesní jahody. Recept na ¨Brioškový bochník¨ je na Labužníku, ale pro rychlost je nejlépe použít koupeného.

Recept je z kategorií: Dezerty

Nahlásit recept

  • 19.04.03 vloženo
  • 12874x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 900ml jahod
  • 8 lžic práškového cukru smíchaného s vanilkovým
  • 500ml červeného vína
  • 4 velké plátky briošky, mohou být otoustované

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bijane - rychlý a jednoduchý moučník z jahod

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem
Tiramisu z mascarpone Tiramisu z mascarpone
Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...
Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz