Recept Bijane - rychlý a jednoduchý moučník z jahod

Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Očistit jahody a v misce je smíchat s cukrem a vínem. Na dno čtyř polévkových talířů položit plátek briošky a nahoru rozdělit jahody s vínem. P.S.: Nejlepší jsou lesní jahody. Recept na ¨Brioškový bochník¨ je na Labužníku, ale pro rychlost je nejlépe použít koupeného.

Recept je z kategorií: Dezerty

Nahlásit recept

  • 19.04.03 vloženo
  • 12329x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 900ml jahod
  • 8 lžic práškového cukru smíchaného s vanilkovým
  • 500ml červeného vína
  • 4 velké plátky briošky, mohou být otoustované

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bijane - rychlý a jednoduchý moučník z jahod

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Slané zapékané hrušky se slaninou a parmazánem Slané zapékané hrušky se...
Bramborový guláš s kabanosem Bramborový guláš s kabanosem
Zelí s jablečným cidrem Zelí s jablečným cidrem
Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra
Koláč s jahodami Koláč s jahodami

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz