Recept Bijane - rychlý a jednoduchý moučník z jahod

Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Očistit jahody a v misce je smíchat s cukrem a vínem. Na dno čtyř polévkových talířů položit plátek briošky a nahoru rozdělit jahody s vínem. P.S.: Nejlepší jsou lesní jahody. Recept na ¨Brioškový bochník¨ je na Labužníku, ale pro rychlost je nejlépe použít koupeného.

Recept je z kategorií: Dezerty

Nahlásit recept

  • 19.04.03 vloženo
  • 12448x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 900ml jahod
  • 8 lžic práškového cukru smíchaného s vanilkovým
  • 500ml červeného vína
  • 4 velké plátky briošky, mohou být otoustované

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bijane - rychlý a jednoduchý moučník z jahod

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Slané zapékané hrušky se slaninou a parmazánem Slané zapékané hrušky se...
Ledový salát s kuřecími prsíčky Ledový salát s kuřecími...
Pečená kuřecí stehna Pečená kuřecí stehna
Borůvkový koláč se strouhaným perníkem Borůvkový koláč se...
Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz