Recept Bijane - rychlý a jednoduchý moučník z jahod

babi Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Očistit jahody a v misce je smíchat s cukrem a vínem. Na dno čtyř polévkových talířů položit plátek briošky a nahoru rozdělit jahody s vínem. P.S.: Nejlepší jsou lesní jahody. Recept na ¨Brioškový bochník¨ je na Labužníku, ale pro rychlost je nejlépe použít koupeného.

Recept je z kategorií: Dezerty

Nahlásit recept

  • 19.04.03 vloženo
  • 13505x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 900ml jahod
  • 8 lžic práškového cukru smíchaného s vanilkovým
  • 500ml červeného vína
  • 4 velké plátky briošky, mohou být otoustované

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bijane - rychlý a jednoduchý moučník z jahod

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...
Štika na smetaně Štika na smetaně
Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Kuře na medu Kuře na medu
Uzené se zelím a hruškami Uzené se zelím a hruškami

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz