Recept Biftek po staročesku Pra

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Maso opeceme na oleji, pridame na kosticky nakrajenou uz. slaninu, kterou u masa pomalu rozskvarime. Na ni orestujeme cibuli nakrajenou na pulmesicky spolu s hribky. Podlijeme vyvarem a pridame kousek moucneho masla, kratce provarime a podavame.


Reklama

Nahlásit recept

  • 14.12.10 vloženo
  • 1686x zobrazeno

Čas přípravy

  • 60 min

Počet porcí

  • 1 porce

Ingredience

  • 200g hovezi svickova
  • 50g cibule
  • 50g uzené slaniny
  • 30g hribku
  • 20g oleje
  • 5g moucneho masla
  • trochu vyvaru

Doporučená příloha

  • vařené brambory, hranolky atp.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Biftek po staročesku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
gmp
1603 příspěvků 15.12.10 10:29

Já bych tu viděl nějaké zmatky ve výrobě. Trochu bych to porovnal s receptem: http://www.labuznik.com/…zsky-biftek/
a vzal bych si to za vzor.
Při takovémto výrobním postupu co uvádíš bych byl nucem se přklonit k názoru, že naši předkové museli mít velmi, ale velmi vyvinuté čelisti.

Vložit nový komentář

Reklama


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Těstoviny primavera s chřestem Těstoviny primavera s chřestem
Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček
Cuketové placky Cuketové placky
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Gazpacho z cuket s vejcem - Gazpacho di zucchine e uovo Gazpacho z cuket s vejcem -...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz