Recept Biftek po staročesku Pra

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Maso opeceme na oleji, pridame na kosticky nakrajenou uz. slaninu, kterou u masa pomalu rozskvarime. Na ni orestujeme cibuli nakrajenou na pulmesicky spolu s hribky. Podlijeme vyvarem a pridame kousek moucneho masla, kratce provarime a podavame.


Reklama

Nahlásit recept

  • 14.12.10 vloženo
  • 1676x zobrazeno

Čas přípravy

  • 60 min

Počet porcí

  • 1 porce

Ingredience

  • 200g hovezi svickova
  • 50g cibule
  • 50g uzené slaniny
  • 30g hribku
  • 20g oleje
  • 5g moucneho masla
  • trochu vyvaru

Doporučená příloha

  • vařené brambory, hranolky atp.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Biftek po staročesku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
gmp
1603 příspěvků 15.12.10 10:29

Já bych tu viděl nějaké zmatky ve výrobě. Trochu bych to porovnal s receptem: http://www.labuznik.com/…zsky-biftek/
a vzal bych si to za vzor.
Při takovémto výrobním postupu co uvádíš bych byl nucem se přklonit k názoru, že naši předkové museli mít velmi, ale velmi vyvinuté čelisti.

Vložit nový komentář

Reklama


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka
Pečený bůček s blumami Pečený bůček s blumami
Hořčičná kotletka v alobalové kapse pro jednoho (DIA) Hořčičná kotletka v...
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz