Recept Biftek po staročesku Pra

miriys Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Maso opeceme na oleji, pridame na kosticky nakrajenou uz. slaninu, kterou u masa pomalu rozskvarime. Na ni orestujeme cibuli nakrajenou na pulmesicky spolu s hribky. Podlijeme vyvarem a pridame kousek moucneho masla, kratce provarime a podavame.

Nahlásit recept

  • 14.12.10 vloženo
  • 2024x zobrazeno

Čas přípravy

  • 60 min

Počet porcí

  • 1 porce

Ingredience

  • 200g hovezi svickova
  • 50g cibule
  • 50g uzené slaniny
  • 30g hribku
  • 20g oleje
  • 5g moucneho masla
  • trochu vyvaru

Doporučená příloha

  • vařené brambory, hranolky atp.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Biftek po staročesku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Biftek po staročesku

gmp
1603 příspěvků 15.12.10 10:29

Já bych tu viděl nějaké zmatky ve výrobě. Trochu bych to porovnal s receptem: http://www.labuznik.com/…zsky-biftek/
a vzal bych si to za vzor.
Při takovémto výrobním postupu co uvádíš bych byl nucem se přklonit k názoru, že naši předkové museli mít velmi, ale velmi vyvinuté čelisti.

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z kapra
Vepřové s vejci a brambory Vepřové s vejci a brambory
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz